Tavaszváró nepáli és olasz ruhák!

A nepáli ruhák káprázatos színvilága szinte mindenkit elvarázsol. Ha szeretnéd megtapasztalni Te is az élményt, akkor látogass el hozzánk és ismerkedj meg ezzel a stílussal. Klasszikus keleti kollekcióink mellett találhatsz olasz darabokat is, melyeket a finomabb, egyszerűbb megjelenést kedvelő vásárlónk számára ajánlunk.

 

Nepáli ruha6Mindig elvarázsol a nepáli ruhák káprázatos színvilága. Borongós idő ide, vagy oda ebben a viseletben a hangulatod vidám és energikus lesz. A keleti ruhák szerelmeseinek kihagyhatatlan klasszikus darabok, melyekkel stílszerűen várhatod a tavaszt.

Ruhák ára:7.900 Ft.-tól

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nepáli ruha7A stílus kedvelőnek nem csak csajos ruhákkal állunk a rendelkezésükre, hosszú ujjú felsőkkel, izgalmas szabású nadrágokkal, enyhén szabott kabátkákkal is bővíthetik ruhatárukat. Higgyétek el, nagyon szerethető darabok! Érdemes bejönni az üzletbe ruhapróbára, hogy megízleld milyen hatása van ezeknek a ruháknak Magadon.

Nadrágok: 5.900 Ft.

Nepáli felsők: 5.900 Ft.

Rövid kabátka ára béléstől függően: 8.000 – 12.000 Ft. között

Most minden pulóver 3.900 Ft. akciós áron!

 

 

 

 

 

 

olasz ruha7Kicsit lágyabb színvilágú olasz ruháink tökéletes megoldást kínálnak a változékony tavaszi időre. Szabásúkat tekintve szépen mutatnak leggingel, vagy akár farmer nadrággal is. Praktikus és nőies viselet.

Ára: 6.900 Ft.-tól 7.900 Ft.-ig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

olasz és nepáliAz idei évben a lilát nevezték meg a vezér divatszínnek, de mi hiszünk a sárgában is. Valójában csak egy pillanat műve, hogy mi lesz a legütősebb, a legtrendibb..elég egy szuper összeállítás egy megnyerő személyen és jönnek a követők.

Ruhák ára: 6.900 Ft.-tól 7.900 Ft.-ig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

olasz ruha8És ehhez a színösszeállításhoz mit szóltok tavaszra? A hosszú olasz ruhához fekete hosszúszárú csizma, fekete sapka, egy ütősebb nyaklánc és verhetetlen lesz a megjelenésed. Jó öltözködést kívánunk!

Olasz hosszú ruha ára: 7.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

standard fehér blúzokStandard fehér női blúzaink állandó darabok az üzletben. Különböző szabással, anyaggal rendelkeznek, de közös tulajdonságuk, hogy mindegyik gyönyörű.

Az árak anyagtól és szabástól függően változnak. A csipkések 5.900 Ft.-tól kaphatóak.