Új tavaszi nepáli ruhák 2018

A tavasz a megújulásról szól a természetben és természetesen Nálunk is. Új kollekciónkat az indiai és nepáli ruhákra jellemző varázslatos színvilág és izgalmas formák jellemzik kiváló minőségű alapanyaggal és vásárlóbarát árakkal. Olasz darabjainkkal a könnyedség, nőiesség és egyszerűség megjelenítésére törekszünk. Színezd ki a ruhatárad Velünk!

 

Piros keleti tunikaÚj és mégis klasszikus! A már jól ismert keleti motívumokkal és színekkel dekorált tunika hálás darab a női ruhatárban. Kényelmes, nőies és kiválóan variálható más ruhadarabokkal. Választhatsz hozzá legginget vagy farmert, dzsekit vagy kabátkát – rendben leszel!

Nepáli tunika ára: 5.900 Ft.

Dzseki ára: 16.900 Ft. – kedvezmény kérhető!

Nepáli kabát ára:16.900 Ft. – kedvezmény kérhető!

 

 

 

 

 

 

 

Indiai ruha szürkeÓvatos tavaszi készülődés! A szürke nem mondható a legizgalmasabb színnek, ám ezek a ruhák  - megszórva picinyke naranccsal, kékkel – nagyon helyesek. Szabásukból adódóan kellemes lezser városi viseletet biztosítanak és nagyon nem átlagosak.

Szürke indiai kabátka ára: 8.900 Ft.

Ruha ára: 6.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

nepáli ruha fehérAmikor ragyogóan süt a nap, de még számítani lehet hűvösebb hőmérsékletre, akkor dobj magadra egy ilyen ruhát egy átmeneti kabátkával vagy kardigánnal. Ez a nepáli darab, könnyű, kissé visszafogott, enyhén szabott ruha.

Nepáli ruha ára:6.900 Ft.

Hosszú kardigán ára: 6.900 Ft.

Vászontáska ára: 4.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

nepáli lapszoknyaExtravagánsan nepáliban! Ez lapszoknya sok szempontból különleges: állítható a méret az anyagra applikált csatok segítségével, így a hirtelen felszedett kilók nem okoznak gondot. A szoknya elején található zsebet mobiltelefon tárolására találták ki ezért nem csak jól néz ki, de hasznos is. Farmerrel, leggingel egyaránt ütős viselet.

Nepáli lapszoknya ára: 5.900 Ft.

Nepáli felső ára: 5.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

nepáli hosszú szoknyaVarázslatos földszínek! Bár első ránézésre talán nem egyértelmű, hogy a bemutatott darab szoknya vagy nadrág, de éppen ez adja az egyik különlegességét. Derékban gumis hosszú szoknya lefelé kissé buggyosan bővülve. Azok, akik már megvették, odavannak érte. Kényelmes, szabásából adódóan karcsúsít és az anyaga nagyon kellemes.

Hosszú indiai szoknya ára: 8.900 Ft.

Nepáli rövid ujjú felső ára: 4.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

Nepáli rövid hosszú ruhaAzoknak, akik szeretik a földszinteket! Szépen mutat a barna kis kékkel vagy rózsaszínnel kombinálva, de a fekete és a narancs is tökéletesen passzolhat hozzá. Hosszúállású ruhánk különlegességét a színkombináción túl a szabása adja, ettől lesz nagyon izgalmas és nőies viselet.

Rövid nepáli ruha ára:6.900 Ft.

Hosszúállású nepáli ruha ára: 8.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nepáli tunikaruhaNepáli tunikaruha azoknak, akik szeretik a különleges és csajos megjelenést. Remek választás a hűvös tavaszi napokra. Klasszikus forma, hagyományos motívummal, megbolondítva a kapucnival.

Nepáli tunikaruha ára: 6.900 Ft -tól.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nepáli ruha szoknyaNincs olyan évszak, amikor kihagynánk a választékból a fekete alapú nepáli ruhákat. Nem véletlenül sokak kedvence, szerintük is nagyon csinos viselet. Enyhén szabott, ezért előnyős azoknak is, aki nem nádszál karcsúak. Tavaszi kínálatunkban egyaránt megtalálható a hosszú, félhosszú és rövidszoknya.

Nepáli ruha ára:6.900 Ft.

Félhosszú szoknya ára: 5.900 Ft.

Nepáli Hosszú ujjú felső ára: 5.900 Ft.