Életre hangolva őszi indiai ruhákban!

Bár vége a nyárnak a vitalitást adó színekről nem kell lemondanunk. Indiai, keleti ruháinkkal fenntarthatod a pezsgést, a vidám hangulatot, megfűszerezve ezzel a borúsabb hétköznapokat. Új őszi darabjaink különleges formáikkal, izgalmas színkombinációkkal elvarázsolhatnak, és egyedivé tehetik a megjelenésedet. Látogass el Hozzánk és színezd ki a ruhatárad!

Ha szeretsz színesen öltözködni, egyedi módon megjelenni, kedvező áron vásárolni, akkor üzletünkben nem fogsz csalódni. Indiai, nepáli , olasz ruháinkkal sok vásárló szívébe loptuk már be magunkat.

 

indiai nadrág1.1Bő fazonú indiai nadrágjaink még nyugodtan hordatóak kicsit hűvösebb őszi napokon is. Erre a szabásra biztosan igaz, hogy a kevesebb néha több – alig láttat valamit a női idomokból, de ez a sejtelmesség, titokzatosság olykor sokkal izgalmasabb az alig daraboknál. Többféle színben tartjuk így a kombinációs lehetőségek száma tág.

Nadrágok ára: 7,900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

indiai nadrág2.1Bő fazonú nadrágjaink mellé szinte bármit ajánlhatunk. Ízléstől, alkalomtól és időjárástól függően felkaphatunk hozzá bátran hosszú ujjú egyszínű - vagy színkevert felsőket. Kellemesebb időben egyszínű, rövid ujjú pólóval, színben hozzáillő sállal már meg is bolondítottuk a megjelenésüket. Játékosság és a nőiesség lehetősége egyaránt megtalálható ebben a ruhadarabban.

Nadrágok ára: 7,900 Ft.

Hosszú ujjú felső ára: 6.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

indiai ruha1.1Kislányos elegancia az ismérve ennek a könnyű kis ruhának. A mályva zölddel való kombinálása követi az idei dívat színeket, így nem csak egyedi, de trendi is lesz a megjelenésed. Ajánljuk azoknak, akik szeretik a bájosan nőies darabokat.

Ruha ára: 8.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

indiai fekete ruhaMindig és mindenhol bedobható a fekete, azonban ha túl soknak találod, válassz olyan darabot, amit felfrissítenek a színek. Pirossal kombinálva nem éppen a szűzies jegyeket képviseled, de ahová temperamentum kell, ott kiváló. Ide darabjaink között találkozhatsz már ismert fazonnal is, de a népies motívumokkal díszített ruhánk új modell.

Ruhák ára: 8.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

indiai kabátkaTetszik, nem tetszik lassan számolnunk kell a hidegebb idővel is ezért átmeneti kabátjainkkal már készülünk erre az időszakra. Természetesen a hűvös Nálunk csak az üzleten kívül érzékelhető mert ruháinkkal a napfényre emlékeztettünk. Így van ez a kabátokkal is. Bemutatott darabunk vidám hangulatot áraszt, kapucnis megoldásával már-már bohókás. Hétköznapi utcai vagy sportos viselethez tökéletes lehet.

Kabátka ára bélés nélkül: 8.900 Ft.

Kabátka ára béléssel: 9.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

őszi indiai2Átmenetiben nőiesen! Ha körülnézünk az utcán a hűvös idő beköszöntével leggyakrabban kis félkabátok, dzsekik jelennek meg, amit persze lehet nagyon csajosan is viselni, de ez nem mindig egyszerű. A Mi félhosszú, indiai motívumokkal díszített kabátkánkkal alapból nőies leszel, nem csak magadra kapod, hanem viseled.

Félhosszú kabát ára: 11.900 Ft.

Indiai nadrág ára: 7.900 Ft.

Hosszú ujjú felső ára: 6.900 Ft.