Akciók

A MosolySzigetben a betérő látogató mindig találkozhat kedvezményes árú termékekkel, ezért érdemes alaposan és gyakran körülnézni az üzletben. A hírlevelünkre feliratkozók folyamatosan értesülhetnek az akciókról, de a weboldalunkon is nyomon követheti azokat az érdeklődő.

 

Táskák olcsón!

India, nepáli táskáink mellett gyakran tartunk egyszerűbb, olcsóbb darabokat is, hogy biztosítani tudjuk a Hölgyek számára a varialhatóságot. A képen látható táskák igazi tavaszi, nyári kiegészítők. Ára: 1990 Ft.

táskák olcsón


 

Januári akciók a Mosolyszigetben!

Sapka-, sál- és kesztyűvásár!

Sapka sálJanuári akcióink utolsó szekciója a sapkákra, sálakra és kesztyűkre terjed ki. Február 01.-től 07.-ig ezek a termékek 20% kedvezménnyel vásárolhatóak meg. Minden megvásárolt akciós termék mellé ajándék gyűrű jár!

 Kattintson ide és tekintse meg az ajándék gyűrűket!

 

 

 

 

 

 


Akciós gyerek nepáli kabátkák!

Január 25.-től 31.-ig minden gyerek nepáli kabátka 7 900 Forint helyett 5 500 Forintért kapható! Bájosak, szépek, melegek és nagyon jó minőségűek. Ebben a ruhácskában öröm ránézni az apróságokra mert vidámak, játékosak és színesek, mint a gyerekek. Az édesanyák minden megvásárolt akciós kabátka mellé ajándék gyűrűt  választhatnak maguknak!

 

Gyerek nepáli kabátok

Kattintson ide és tekintse meg az ajándék gyűrűket!


 

Január 18.-tól 24.-ig Olasz kitérő!

Olasz felsőink 7 900 Forint helyett ezen a héten 6 500 Forintba kerülnek. Ezek a felsők tökéletesen reprezentálják a nőiesség összes jegyét: elegánsak, játékosak, finoman színesek, puhák és kényelmesek. Nálunk a január így néz ki! És, hogy tovább kedveskedjünk, ajándék gyűrűt jár minden megvásárolt akciós termékünk mellé. A gyűrű kiválasztható a kollekcióból.

olasz1    olasz2    olasz3 

olasz4    olasz5    olasz6

olasz7    olasz8    olasz9


 

Január 11.-től 17.-ig minden pulóver 3 500 Forintba kerül 4 900 Forint helyett, ráadásul ajándék gyűrűt jár minden megvásárolt akciós pulóver mellé. A gyűrű kiválasztható a kollekcióból.

pulóver1    pulóver4    pulóver5