Indiai ruházat

Nepáli és indiai ruhák téli leárazása!

 

Mi is, mint a legtöbb üzletben leárazással indítjuk az évet! Most 20-30%-kal olcsóbban juthatsz hozzá kedvenc ruháidhoz. Az árcsökkenés minden darabra kiterjed a készlet erejéig így gyönyörű télikabátokat, ruhákat lehet megvásárolni igen jutányos áron. Ne feledjétek, jövőre is lesz tél!

Telefonos érdeklődés: (30) 223 72 65,(70) 778 8921

1119 Budapest, Etele út 32/C

További részletekért kattints a képre!

 

Nepáli indiai ruhák télre

 

 


 

Nepáli, indiai őszi ruhák 2019-ben a MosolySzigetben!

 

Nálunk Jól kezdődik az ősz mindenki számára, aki szeret színesen, különlegesen öltözködni. Most is - mint mindig - szebbnél szebb nepáli, indiai ruhákkal, nadrágokkal és átmeneti kabátokkal várjuk régi és új vendégeinket. A készletünkben fellelhetőek a hagyományos, klasszikus keleti darabjaink, de mindig szolgáltatunk újdonságokat is. Várunk szeretettel!

Telefonos érdeklődés: (30) 223 72 65,(70) 778 8921

1119 Budapest, Etele út 32/C

 

További részletekért kattints a képre!

 

őszi kollekció

 

 


 

India, nepáli és olasz ruhák a Mosolyszigetben!

 

Ezen a nyáron is készen állunk, hogy megörvendeztessünk Titeket régi és új stílusú indiai, nepáli és olasz nyári ruháinkkal. Színes yoga- és indiai nadrágok, fantasztikus vászon felsők, habkönnyű hosszú és rövid ruhák gazdag választéka alkotja az idei kollekciót.

 További részletekért kattints a képre!

 

indiai nepáli olasz ruhák 1

 


 

Nyári ruhák MosolySziget módra!

 

Őszintén reméljük, hogy most már visszavonhatatlanul itt a meleg idő és Veletek együtt önfeledten élvezhetjük azt. A napsugarak áldásos hatására olyannyira felszívtuk magunkat, hogy a teleraktuk az üzletet ragyogóbbnál ragyogóbb indiai, nepáli, olasz ruhákkal. A bemutatott darabok csak ízelítőt adnak arról a hangulatról, amelyet – ha betérsz hozzánk – te is megtapasztalhatsz. Várunk szeretettel!

További részletekért kattints a képre!

 

Nyári divat MosolySziget módra

 


 

Beköszöntött a nyár a MosolySzigetbe!

 

 

Most már visszavonhatatlanul itt a meleg idő és végre könnyedén öltözködhetünk. Idei tavaszi, nyári kínálatunkban megtalálhatóak a hagyományos nepáli, indiai ruháink, de a kollekció bővült a yoga nadrágokkal, melyek az idei év népszerű darabjai. Mindenkit nagy szeretettel várunk!

További részletekért kattints a képre!

 

tavaszi.nyári kollekció

 


 

Téli készülődés nepáli módra!

Ez a fantasztikus őszi időjárás tele napsütéssel, langyos meleggel stílszerű a keleti ruhák hangulatához. Nepáli, indiai és olasz ruháinkkal, kabátjainkkal kiegészítjük ezt a színgazdag és varázslatos, oly sokak számára szerethető időszakot. Rendszeresen megújuló készlettel várjuk a hozzánk betérőket!

További részletekért kattints a képre!

Web.téli készülődés nepáli módra

 


 

Nepáli ruhák őszre

„Itt van az ősz, itt van újra, S szép, mint mindig, énnekem” A MosolySzigetben állandósítottuk a ragyogást nepáli és indiai ruháinkból áradó hangulattal. Nem a ruha teszi az embert, de ahogyan a napsütés, az illatok bearanyozzák a lelkünket úgy a ruhák is képesek hangulatteremtésre. Most beérkező őszi kollekcióinkkal biztosak vagyunk benne, hogy a stílus kedvelői nem fognak csalódni. Látogass el hozzánk és érezd jól magad!

További részletekért kattints a képre!

2018 őszi kollekció

 


 

Forró nyárra készülünk!

Forró nyárra készülünk idén a MosolySzigetben ezért olyan indiai, nepáli és olasz ruhákat válogattunk össze, melyek tökéletesek a nyaraláshoz is. Ezek a darabok könnyűek, csajosak és megvédenek a perzselő napsugarak ellen. Viselheted őket partyruhaként, strandruhaként vagy csak egyszerű hétköznapi darabként. Dobd fel a hangulatod és készülj velünk a nyaralásra!

További részletekért kattints a képre!

Indiai nepáli olasz nyári ruhák


 

Új tavaszi nepáli ruhák!

A tavasz a megújulásról szól a természetben és természetesen Nálunk is. Új kollekciónkat az indiai és nepáli ruhákra jellemző varázslatos színvilág és izgalmas formák jellemzik kiváló minőségű alapanyaggal és vásárlóbarát árakkal. Olasz darabjainkkal a könnyedség, nőiesség és egyszerűség megjelenítésére törekszünk. Színezd ki a ruhatárad Velünk!

További részletekért kattints a képre!

Tavaszi nepáli ruhák

 


 

Tavaszváró nepáli és olasz ruhák!

 

A nepáli ruhák káprázatos színvilága szinte mindenkit elvarázsol. Ha szeretnéd megtapasztalni Te is az élményt, akkor látogass el hozzánk és ismerkedj meg ezzel a stílussal. Klasszikus keleti kollekcióink mellett találhatsz olasz darabokat is, melyeket a finomabb, egyszerűbb megjelenést kedvelő vásárlónk számára ajánlunk.

 További részletekért kattints a képre!

nepáli és olasz ruhák

 


 

Őszi és téli trend a MosolySzigetben indiai, nepáli és olasz ruhákkal!

Indiai, nepáli és olasz ruhákkal köszöntjük a hideget MosolySziget módra. Nálunk nem csak minőségi és különleges ruhákat vásárolhatsz kedvező áron, hanem ötleteket is szerezhetsz hogyan dobd fel a ruhatárad egyszerű, de ötletes kiegészítőkkel. Hangolódj a télre velünk és derűssé tesszük a hétköznapjaidat!

Hagyományosan tartott keleti és olasz kabátjaink, ruháink mellett folyamatosan megújulásra törekszünk ezért mindig frissítünk a készleten. Megtalálhatod a színgazdag és nőiesen szabott keleti kabátok és ruhák mellet az egyszerűbb és lazább vonalakat követő olasz téli darabokat is. Várunk szeretettel!

 

indiai nepáli olasz

 


 

Életre hangolva őszi indiai ruhákban!

Bár vége a nyárnak a vitalitást adó színekről nem kell lemondanunk. Indiai, keleti ruháinkkal fenntarthatod a pezsgést, a vidám hangulatot, megfűszerezve ezzel a borúsabb hétköznapokat. Új őszi darabjaink különleges formáikkal, izgalmas színkombinációkkal elvarázsolhatnak, és egyedivé tehetik a megjelenésedet. Látogass el Hozzánk és színezd ki a ruhatárad!

Ha szeretsz színesen öltözködni, egyedi módon megjelenni, kedvező áron vásárolni, akkor üzletünkben nem fogsz csalódni. Indiai, nepáli , olasz ruháinkkal sok vásárló szívébe loptuk már be magunkat.

További részletekért kattints a képre!

 

Indiai ruhák kora őszre

 

 


 

Nyári trend a MosolySzigetbe!

Hódít az indiai selyemruha! Az idei nyár egyik legnagyobb újdonsága az indiai selyemből készült ruhák megjelenése. A selyem mindig is nőies tulajdonságokkal bírt – finom, elegáns, különleges anyag. Indiai változata könnyebb, légiesebb, letisztultan nőies. Aki még nem próbálta, itt az ideje, hogy megnézze őket! Az újdonságok mellett a hagyományos indiai tulajdonságokkal bíró nyári darabjaink is folyamatosan érkeznek az üzletbe. Színesek, nőiesek, kellemesek és megfizethetőek!

További részletekért kattints a képre!

 

 Nyári trend a MosolySzigetben

 


Indiai, nepáli és olasz ruhák tavaszra

Indiai, nepáli és olasz ruhákkal tombol a tavasz a MosolySzigetben. Közkedvelt nepáli és indiai ruháink mellé beszereztünk olasz darabokat is kiszélesítve ezzel a ránk jellemző arculatot. Mindig is fontos volt számunkra, hogy a keleti ruhákat meghatározó könnyedség, színesség ne menjen a nőies vonalak rovására. Most megjelent olasz ruháink az egyszerű, letisztult stílust követik így szerezve örömet mindazoknak, akik a minimalisták.

Részletesebb információért kattints a képre!

weboldal3

 


Tavaszváró nepáli ruhák

A megújulás jegyében indítjuk a 2017-es évet. Természetesen a hideg időben is képviseljük a keleti ruhákra jellemző derűt de az igazi időszak most kezdődik számunkra és reméljük számotokra is. Záró akkordként kedvezményesen adjuk uniszex kabátjainkat, de valójában sokkal fontosabb, hogy a készletünket tavaszi, nyári darabokkal töltsük fel abban a minőségben, melyet már megszoktatok tőlünk. Íme néhány induló darab:

Részletesebb információért kattints a képre!

Tavaszváró nepáli ruhák