Táskák

Mosolygós nyári táskák!

Mit ér a ruha táska nélkül? Frissen érkezett nyári darabjaink tökéletesen alkalmasak arra, hogy feldobják vagy kiegészítsék a viseletet. A keleti motívumokkal díszített táskák különlegesnek számítanak, kicsit hajaznak a Desigual modellekre, így akik szereti ezt a stílust kivételesen jó áron juthatnak hozzá a bemutatott táskákhoz. A baglyos darabok, érdekesek, kicsit vagányak, hétköznapokra, strandra egyaránt megfelelnek. Táskák ára: 2 900 Ft.

nyári táskák

 


 

Indiai táskák és egyéb kiegészítők

indiai táskák

 

indiai táskák2

 

indiai tarisznya táska

 

Az indiai táskákra ugyanúgy jellemző a gazdag színvilág mint a ruhákra, így egy jól megválasztott táska már önmagában is öltöztethet. A vásárlók körében mindig nagy népszerűségnek örvendtek, ezért igyekszem minél nagyobb választékban tartani őket. Stílusúkat tekintve többféle változatuk létezik, melyek közül az indiai tarisznya a legkedveltebb a fiatal korosztály körében. Praktikus az indiai táskákat egy színben megfelelő sállal kombinálni mert a kettő ötvözete teljessé teheti a megjelenést. Mivel ezek a darabok igen kedvező áron kaphatóak igazán jó befektetésnek számítanak az öltözködés szempontjából.


Táska divat 2015
  

táska2015A MosolySzigetben azokra is gondolunk, akikhez a visszafogott megjelenés, a letisztultabb vonal áll közelebb, így kiegészítőink, táska kínálatukban mindig tartunk olyan darabokat, melyek ezeket a vásárlói igényeket is kielégíthetik. A jól megválasztott táska tökéletessé teheti a megjelenést, ráadásul az egyszerű vonalakkal, színekkel rendelkező darabok jól variálhatóak a ruhatárunk más darabjaival is.

Árak: 2 900-5 900 Forint között