Karácsonyi ékszervarázs!

Beküldve: NEM KATEGORIZÁLT

Angyalhívó csengő

Napjaink egyik legkülönlegesebb ékszere Sabine és Mario Martini nevéhez köthető, akik minden bizonnyal hisznek a védelmező angyalokban. Ezeknek a kis ezüst műremekeknek a megalkotása egy utazásnak és egy ősi tradíciónak köszönhető. A bennük található hanggömb egyedivé, misztikussá teszi. A középkor óta különösen közkedvelt, csodaszép ékszerek egyfelől vigyáznak ránk, másfelől pedig kifejezik az őrző angyalokba és a velük való ősi kötelékbe vetett hitünket is. Az ékszer olyan mint egy kis szelence, szétnyitható és belehelyezhető a hanggömb, ami egy kis angyalhívó harang, segítségével megtalálhatod az angyalaidat vagy Ők tudnak megtalálni téged.

Az angyalhívó csengők többféle méretben és lánccal kaphatóak, az árak ennek függvényében változnak 11900 Ft.-tól 14.800 Ft.-ig Fülbevalóval is kiegészíthető, aminek az ára 11.800 Ft.

 

 

 

 

 

Ausztrál opál1.1Készülünk a karácsonyra ezért beszereztünk néhány nagyon különleges ékszert. Az alább bemutatott kollekció ezüst foglalatban ausztrál opált tartalmaz melynek elég egy kis fény és az óceán színeit varázsolja elénk. Az opál a remény köve, kreativitásra ösztönöz és segít felszínre hozni a valódi egyéniségünket, valamint fejleszti az önértékelést. Hangulatjavító hatása miatt, könnyít az érzelmi terheken. A medál, fülbevaló és a gyűrű együttesen 18.900 Ft. - ba kerülnek. A karkötő 24.000 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EletfájaAz Élet Fája medálok gyönyörű ezüst ékszerek, melyek nem csak kifelé, hanem befelé is hatnak. Az élethez szükséges egységet, tökéletességet szimbolizálják. A fa összeköti az eget és a földet, egyensúlyt teremt, nélkülözhetetlen eleme az életnek.

 

 

 

 

 

ezüst ékszerek3Az ezüst Színe és fényessége miatt a tisztaság szimbóluma, az őszinteség és a hűség kifejezője, de utalhat termékenységre, kereskedelemre és a pénz hatalmára is. Nőies energiákkal rendelkezik; az anyaság, a Hold, az intuíció, és magas fokú álomfejtő képesség jegyeit is magán hordozza. Míg a királyok színe az arany, addig a királynőé az ezüst volt. Ha biztonságra és harmóniára vágysz, illetve tisztán, logikusan, ugyanakkor nyugodtan szeretnél viselkedni és beszélni, akkor viselj ezüstöt!