Indiai, nepáli és olasz ruhák a MosolySzigetben!

Beküldve: NEM KATEGORIZÁLT

Ezen a nyáron is készen állunk, hogy megörvendeztessünk Titeket régi és új stílusú indiai, nepáli és olasz nyári ruháinkkal. Színes yoga- és indiai nadrágok, fantasztikus vászon felsők, habkönnyű hosszú és rövid ruhák gazdag választéka alkotja az idei kollekciót.  

 

nyári ruhák felöltővel 1Idén kissé szeszélyes a nyár, kánikulától egészen a tavaszi hűvösig terjed a hőmérséklet. A legjobban úgy lehet felkészülni a nagy különbségekre, hogy a nyári ruha mellé hozzácsapunk egy oda passzoló felöltőt. Az üzletben megnöveltük a választékot ezekből a praktikus ruhadarabokból.

Fehér vászon kiskabát ára: 7.900 Ft.

Korall színű nyári ruha ára: 5.900 Ft.

Korall színű vászon felöltő ára: 7.900 Ft.

 

 

 

 

 

fehér alap 1Amikor egy nő öltözködik, nem feltétlenül az aktuális trendnek akar megfelelni, sokkal inkább magát szeretné megmutatni, hogy mit is képvisel, mit érez. Szeretünk játszani, alkotni a ruhákkal és valóban néha egy apró kiegészítő, egy jól megválasztott táska, ékszer egy teljesen más jelenséget eredményezhet. Ez a két ruha is csalogatás a játékra.

Hosszú, egyenes fazonú mintás ruha ára: 6.900 Ft.

Fehér alapú kombinált felső ára: 7.900 Ft.

Indiai fehér nadrág ára: 3.900 Ft.

 

 

 

 

 

indiai nadrág és szoknyaMenő a bő fazon! Mi tagadás mi is imádjuk ezeket a darabokat hordani és árulni egyaránt. A csalafinta szabású hosszú szoknyáról elsőre meg sem lehetne mondani, hogy nadrág vagy szoknya, de tulajdonképpen lényegtelen is, hiszen nagyon mutatós és nagyon kényelmes. A nadrág színeiben káprázatos, különleges és nem utolsó sorban szabásából adódóan alakbarát.

Hosszú szoknya ára: 7.900 Ft.

Póló ára: 1.900 Ft.

Indiai nadrág ára: 5.900 Ft.

Csipke felső ára: 5.900 Ft.

 

 

 

 

Lila árnyalatok 1Francia életérzés! Kis kosár, kalapka, napsütés, virágok képzete társul ezekhez a bájos és nőies ruhákhoz. Lenge szabásukból adódóan nagyon kényelmes érzést, könnyű lépéseket biztosítanak.

Mályvaszínű hosszú ruha ára: 8.900 Ft.

Orgona lila, bő ruha ára: 8.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 piros ruha 1Szenvedélyes piros! Azoknak kínáljuk, akik szeretik viselni a harsány színeket, akitől nem áll távol a desiguál stílusa. Szabott pamut ruha, mely alkalmas hűvösebb időre is.

Ruha AKCIÓS ára: 5.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

fehér géz és yoga 1Egyszerűen nagyszerű! Semmi rafinéria, semmi hűha, csak finom nőies vonalak, letisztult hatás, üdítő lengeség. Ezt kínálja ez a fehér gézruha, amelyet ötlet gyanánt szerettünk volna megmutatni Nektek. 

Fehér gézruha ára: 6.900 Ft.

Yoga nadrág őrület! Nálunk akkor is megtalálnád, ha nem lenne az idei év nagy divatja. Hogy miért szeretik, azt rögtön megérted, ha kipróbálsz egy darabot. Bizton állíthatjuk, hogy a legkényelmesebb női viseletek egyike, ami ráadásul jól is néz ki. Elviseli a plusz kilókat, lenge, jól variálható más darabokkal, az az non plusz ultra!

Yoga nadrág ára: 3.900 Ft. - 5.900 Ft.

Csipkés felső ára: 5.900 Ft.

 

 

 

 

 

Nyári ruhák MosolySziget módra!

Beküldve: NEM KATEGORIZÁLT

Őszintén reméljük, hogy most már visszavonhatatlanul itt a meleg idő és Veletek együtt önfeledten élvezhetjük azt. A napsugarak áldásos hatására olyannyira felszívtuk magunkat, hogy a teleraktuk az üzletet ragyogóbbnál ragyogóbb indiai, nepáli, olasz ruhákkal. A bemutatott darabok csak ízelítőt adnak arról a hangulatról, amelyet – ha betérsz hozzánk – te is megtapasztalhatsz. Várunk szeretettel!

 

fehér géz és yoga 1Egyszerűen nagyszerű! Semmi rafinéria, semmi hűha, csak finom nőies vonalak, letisztult hatás, üdítő lengeség. Ezt kínálja ez a fehér gézruha, amelyet ötlet gyanánt szerettünk volna megmutatni Nektek. 

Fehér gézruha ára: 6.900 Ft.

Yoga nadrág őrület! Nálunk akkor is megtalálnád, ha nem lenne az idei év nagy divatja. Hogy miért szeretik, azt rögtön megérted, ha kipróbálsz egy darabot. Bizton állíthatjuk, hogy a legkényelmesebb női viseletek egyike, ami ráadásul jól is néz ki. Elviseli a plusz kilókat, lenge, jól variálható más darabokkal, az az non plusz ultra!

Yoga nadrág ára: 3.900 Ft. - 5.900 Ft.

Csipkés felső ára: 5.900 Ft.

 

 

 

 

 

kékség 1Szeretünk új ruhákkal, ötletekkel előállni, de vannak örök, állandó darabjaink, melyek az üzletünk arculatát képviselik. Az itt bemutatott kék szett pont ilyen. A nepáli felső kellemes anyagával, hangulatos színeivel régóta vásárlóink kedvence. Többféle színösszeállításban és méretben beszerezhető. Az indiai nadrág lágy esésével, könnyedségével üdítő viselet nagy melegben.

Hosszúállású, habkönnyű, a kék színeiben játszó nyáriruhánk az idei év szerzeménye. Alakbarát szabása, laza esése hálás tulajdonságok a nyári melegben. Reméljük, szeretni fogjátok!

Nepáli felső ára: 5.900 Ft.

Indiai nadrág ára: 5.900 Ft.

Hosszúállású nyári ruha ára: 9.900 Ft.

 

 

 

 

piros szett.2.webPerzselő napsugarak stílusos kiegészítője! Indiában nem véletlenül fedik be nagy melegben a teljes testüket ugyanis bármennyire furcsának tűnik, ha mindezt megfelelő anyaggal tesszük véd a hőség ellen. Ez a piros szett rendkívül izgalmas összeállítás, desiguálos hatással és mindemellett, ajánlott viselet nagy melegben. A hosszú szoknya izgalmas szabása mellett laza eséssel biztosítja a test szellőzését. Többféle szín összeállításban kapható, pólóval, inggel egyaránt mutatós.

Hosszúszoknya ára: 7.900 Ft.

Ing ára: 5.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

nyári fekete fehér web2Amikor elfogy az ötletünk, hogy mit is vegyünk fel, akkor egy jó fekete – fehér összeállítás még a nagy melegben is rendben lesz. Hosszú pamut szoknyánk többféle színben elérhető és hozzá nagy választékban kínálunk fehér csipkés, vagy egyszerű pamut, géz és lenvászon felsőket.

Hosszú pamut szoknya ára: 4.900 Ft.

Csipkézet felső ára: 4.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

fehér virágos21Szintén új darab az üzletben. Köztudott rólunk, hogy mennyire szeretjük színesben látni a világot, ezért mindig keressük azokat a ruhákat, amelyek az üzlet stílusába illeszkednek. Ennek a habkönnyű nyári ruhának itt a helye. Ez olyan igazi magamra kapom és suhanok darab.

Nyári ruha ára: 9.900 Ft.

Beköszöntött a nyár a MosolySzigetbe!

Beküldve: NEM KATEGORIZÁLT

Most már visszavonhatatlanul itt a meleg idő és végre könnyedén öltözködhetünk. Idei tavaszi, nyári kínálatunkban megtalálhatóak a hagyományos nepáli, indiai ruháink, de a kollekció bővült a yoga nadrágokkal, melyek az idei év népszerű darabjai. Mindenkit nagy szeretettel várunk!

 

Web.rózsaszínAz örök rózsaszín! Tavaszvégére, nyárra stílszerű összeállítás lenge anyagból, finom színekkel. Az indiai nadrág és a nepáli rövid ujjú felső többféle színösszeállításban és méretben is kapható. A gézruha már tavaly is nagy kedvenc volt vásárlóink körében, ezért idén jó korán gondoskodtunk róla, hogy kapható legyen.

Indiai nadrág ára: 4.900 Ft.

Nepáli felső ára: 4.900 Ft.

Gézruha ára: 7.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

indiai és olasz ruhaNagyon lazán, nagyon lezseren. Fehéralapú virágos mintás együttesünk többféle színösszeállításban elérhető. Laza szabása, puha anyaga nagyon kellemes viseletet biztosít meleg időben. India ruhánk csajosan vagány a szokásos keleti színkavalkáddal.

Virágmintás együttes ára: 8.900 Ft.

Indiai ruha ára: 7.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

nepáli.ruhákA soha meg nem unható nagy nepáli klasszikusok. Már megérkeztek a rövid ujjas változatok csodálatos színekben. Ahogy Ti is, mi is nagyon szeretjük őket, mert feldobják a napot, nagyon nőiesek, finoman szabottak és nem utolsó sorban megfizethetőek.

Nepáli nyári ruha ára: 7.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nyári nepáli szoknyákAz itt bemutatott szoknyák csak kis hányadát képezik a készletünknek. Hosszú szoknyától a miniig, indiaitól a nepáliig széles körű a választék. Különlegesek, színesek, többnyire méretnélküliek. Lapszoknyaként némelyik kívül-belül hordható.

Lapszoknya ára: 6.900 Ft.

Nepáli térdszoknya ára: 6.900 Ft.

Tavaszi nyitás a MosolySzigetben!

Beküldve: NEM KATEGORIZÁLT

Elérkezett az idő a tavaszi készülődéshez, a téli kabátok, vastag pulóverek aludni mennek, a ruhatárunk egyre könnyedebbé és színesebbé válik. Nepáli, indiai és olasz tavaszváró darabjainkkal inspirálni szeretnénk azokat, akik a színek szerelmesei és továbbra is örömet okozni azoknak, akik már jól ismernek minket. Várunk Titeket nagy szeretettel új és tradicionális ruháinkkal.

 

nepáli felső és nadrág1A zöld árnyalatai minden időben jól mutatnak. A bemutatott bő fazonú yoga nadrágunk általánosan trendi darab és nagyon – nagyon kényelmes. Elől kis rafinált szoknyás megoldással, oldalt nagy zsebbel, alul gumis nadrágszárakkal és derékkal alakbarát megoldás. Többféle színösszeállításban válogathatsz közöttük. Biztosak vagyunk benne, hogy nehezen tudsz majd dönteni, mert mindegyik szuper jól néz ki.

Yoga nadrág ára: 5.900 Ft.

Nepáli felső ára: 5.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

nepáli szoknya és felsőEz a hosszú nepáli szoknya az egyik kedvenc darabunk, nagyon jól lehet kombinálni. A rövid verzióját már régóta áruljuk, oda vannak érte a vevőink. A hosszú szoknya felső részét nagy oldalsó zseb teszi vagánnyá, különlegessé. Többféle színben kapható. Igazi városi darab.

Nepáli hosszú szoknya ára: 6.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nepáli zöld rózsaszín kombó3Ismét egy bő fazonú yoga nadrág, de a színei - a zöld rózsaszín kombó – annyira tavasziasak, hogy úgy döntöttük megmutatjuk. Oldalt szintén nagy zseb, derékban gumis, alja szintén. A felső a már jól ismert, tradicionális nepáli hosszú ujjú. 100% pamut kézzel hímzett mintákkal. Többféle színben és méretben elérhető.

Yoga nadrág ára: 5.900 Ft.

Nepáli felső ára: 5.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

nepáli kabát indiai nadrággalIndiai nadrág nepáli felsővel és kabáttal. A nadrág bő fazonnal, derékban hátul gumis, elöl gombos. Könnyű, laza tavaszi viselt. A hűvös reggelek, esték és csapadékos idő miatt még elkelnek az átmeneti kabátok ezért bátran ajánljuk ezt ragyogó színekben pompázó poláros béléssel rendelkező darabot.

Indiai nadrág ára: 5.900 Ft.

Nepáli felső ára: 5.900 Ft.

Nepáli poláros kabát ára: 11.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

nepáli ruha03Ismét a MosolySziget örök darabja! Mindig és mindenkor megállja a helyét ez a nepáli ruha, amit hordhatsz akár tunikaként, akár önmagában. Gyönyörű darab, amely többféle színösszeállításban, méretben az üzlet állandó készletéhez tartozik.

Nepáli ruhák ára: 7.900 Ft.-tól - 9.900 Ft.-ig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

narancs és terepmintás ruhaEz mesés színű narancsos, bő fazonú, nagyon lezser, de mégis nőies ruha már a melegebb időket idézi meg. Vékony anyaga miatt szép esése van, kimondottan alakbarát, ami a téli időszak alatt felkapott kilók miatt kifejezetten előnyös lehet. Jól mutat leginggel és egy vékony garbóval is.

Az idei év ütős darabjai közé tartozik ez a terepmintás sárga, zöld, piros kombós zsákruha, mely minimális szabással bír. Kifejezetten vagány, csajos viselet.

Ruhák ára: 7.900 Ft.-tól - 9.900 Ft.-ig.

 

 

 

 

 

 

 

 

kék és zöld olasz ruhaPöttyös imádók figyelmébe ajánljuk ezt az olasz darabot. Kicsit kislányos beütéssel, modern szabással igazi tavaszi darab. Bő szoknyarészén két nagy zseb található alja enyhén húzott körteformára.

Ezt az üde zöld olasz vászonruhát ajánljuk napsütéses tavaszi időre. Szintén bő fazonnal, alul kissé húzottan egyszerű, de nagyon nőies darab. Egy jó felöltő hozzá és indulhat a nap vele.

Ruhák ára: 7.900 Ft.-tól - 9.900 Ft.-ig.

Téli üzemmód nepáli módra!

Beküldve: NEM KATEGORIZÁLT

Ezután a csodás hosszú meleg ősz után beköszöntött az évszaknak megfelelő időjárás. Igen ám, de a mi kabátjaink, ruháink ebben az időben is megállják a helyüket. Aki próbált már a poláros béléses nepáli téli kabátot jól tudja, hogy tökéletes védelmet nyújt a mínuszok ellen, ráadásul kombinálva vannak a keleti hangulatot megidéző motívumokkal, színekkel. Gyere el hozzánk és érezd magad jól januárban is!

 

 

nepáli ruha összreFekete alapú mintás nepáli ruhánk csak egy a sok közül. Többféle színösszeállításban tartjuk. Ezek a darabok önmagukban is elegendőek ahhoz, hogy remekül nézzél ki, de pár kiegészítővel feldobva fantasztikus a hatás. Enged el a fantáziád, szeress és merj öltözködni! Ezek a ruhák tökéletesek ehhez.

Nepáli ruhák ára: 8.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zöld nepáli összeállításAbszolút vagányan! Jó ideje nagy divat a keki zöld. Mi a MosolySzigetben így képzeljük el. Nagyon-nagyon élveztük ezt a összeállítást és reméljük nektek is bejön. Könnyű, de látványos téli viselet. A ruha magán hordja a jellegzetes nepáli motívumokat, alsó része finoman bővülő. Szeretjük!

Nepáli hosszúruha ára: 7.900 Ft.

Rövidállású, bélelt nepáli kabátka ára: 11.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

szoknya webSzoknyát mutatunk ebben a túlsúlyosan nadrágos világban. Szerintünk ez jó alternatíva. Mint a legtöbb darabunkra, ezekre is jellemző az üdítő, hangulatos színvilág. Egy kis darab ebből a hangulatból teljesen megváltoztathatja a kisugárzásod.

Térdszoknya ára: 5.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nepáli lapszoknyaExtravagánsan nepáliban! Ez lapszoknya sok szempontból különleges: állítható a méret az anyagra applikált csatok segítségével, így a hirtelen felszedett kilók nem okoznak gondot. A szoknya elején található zsebet mobiltelefon tárolására találták ki ezért nem csak jól néz ki, de hasznos is. Farmerrel, leggingel egyaránt ütős viselet.

Nepáli lapszoknya ára: 5.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

szeppelt nepáli webNepáli kabát patchwork megoldással. Ha rabja vagy ennek a stílusnak, akkor ez a Te darabod. Vidám színek, kellemes anyag, könnyű és laza. A szabott szövetkabátok nagyon elegánsan mutatnak, de viselni annál nehezebb. Nos ennek a darabnak alig van súlya és könnyedén elfér alá a pulóver megfelelő méretválasztás esetében.

Nepáli kabát ára: 16.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kék nepáli webKlasszikus nepáli kabát téli időre ez a kék darab. Sokan ismerik, szeretik ezt a stílust. Ha erre a kabátra ránézünk, akkor ez teljesen érthető. Finom, puha az anyaga, vidám a színe, Jó viselni. A kabát belseje poláros, hosszából adódóan biztos védelmet nyújt deréktájon. Többféle színösszeállításban tarjuk, így ha nem a kék a kedvenc színed biztosan találsz ebben a fazonban megfelelőt.

Nepáli kabátka ára: 16.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nepáli kabátok1Megint a klasszikus nepáli vonalak! Ezek a kabátok nemcsak azért nagyon kedveltek mert gyönyörűen néznek ki, hanem azért is mert nagyon kényelmesek, könnyűek és megbízhatóan tartják a meleget. A poláros bélés, a kapucnis megoldás havas, fagyos időre is ideális megoldás.

Nepáli kabát ára: 16.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

csíkos nepáli kabátkaSokan szeretnek téli kabát alá átmeneti kabátkát is felkapni, ami a tomboló minuszokban okos ötlet. Ezért újra beszereztük nepáli csíkos kabátkánkat, mert tavaly nagyon nagy síkert aratott. Ez a lezser, egyszerű szabású kabátka valóban remekül néz ki, fekete alapon pláne. Erre a ruhára igaz, hogy ki színezed vele a világot. Könnyű, kényelmes és biztosan feldobja a napod.

Nepáli átmeneti kabátka ára: 14.900 Ft.