Forró nyárra készülünk a MosolySzigetben

Beküldve: NEM KATEGORIZÁLT

Forró nyárra készülünk idén a MosolySzigetben ezért olyan indiai, nepáli és olasz ruhákat válogattunk össze, melyek tökéletesek a nyaraláshoz is. Ezek a darabok könnyűek, csajosak és megvédenek a perzselő napsugarak ellen. Viselheted őket partyruhaként, strandruhaként vagy csak egyszerű hétköznapi darabként. Dobd fel a hangulatod és készülj velünk a nyaralásra!

Akciós ajánlatunk: kalap táskával mindössze 2.500 Ft.-ért!

 

zöld indiai nadrág weboldalNálunk a nyári nadrág lehet ilyen is! Ez az indiai darab könnyű, lezser és jól variálható viselet. A vagányság kedvéért mi betűrtük a hozzá kiválasztott nyári ujjatlan pólót. Kapd fel magadra és irány a nagyvilág!

Indiai nadrág ára: 3.900 Ft.-tól

Nyári ujjatlan póló ára: 1.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

indiai tunika és nadrágTunika örökké! Szerintük az egyik legbájosabb női viselet, ami valaha kitaláltak. Idén ezeket a pillekönnyű darabokat nagyon izgalmas színekben sikerült összeválogatnunk és mindegyikhez ugyanilyen könnyű, hozzá harmonizáló nadrágot is tudunk kínálni.

Tunika ára: 4.900 Ft.-tól

Nadrág ára: 3.900 Ft.-tól

 

 

 

 

 

 

 

nepáli szoknyaEz bizony szoknya! Ha magadra kapsz egy ilyen vidám hangulatú, fantasztikus színes szoknyát reggel akkor biztosan jól indul a napod. Könnyű, lezser, nem szorít, nem csúszkál, nem izzadsz bele, egyszerűen csak élvezed.

Nepáli hosszúszoknya ára: 6.900 Ft.

Nyári ujjatlan póló ára: 1.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

hosszú nyári ruhákA kevesebb néha több! Az egyik legszebb női viseletnek tartjuk a hosszú, könnyű, lazaesésű nyári ruhákat. Sejtelmesen elegáns megjelenést kölcsönöz egyszerű megoldásokkal. Szép látványnak tartjuk, amikor egy nő visszafogott eleganciával tud megjelenni. Ezt is szeretjük.

Halványkék hosszúruha ára: 5.900 Ft.

Gézruha ára: 5.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

olasz nyári ruhák2Beleszerettünk a zöldbe és annak árnyalataiba. Szerintük fantasztikusan jól mutatnak és nagyon izgalmasak. Természetesen más színösszeállításban is léteznek, de mi most ezeket választottuk ki. Teltkarcsú Hölgyek is bátran viselhetik. Az olasz lányok nagyon szeretik őket!

Zöld ruha virágmintával: 6.900 Ft.

Zöld ruha csíkos betéttel: 7.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

nepáli és indiai ruhákSzínes ruha, színes lélek, színes világ! Mert ahogyan a gondolataid meghatároznak úgy a az is hat rád, amit felveszel. Ha egy temperamentumos, vidám napot szeretnél magadnak alapozd meg indiai vagy nepáli ruhával. A rövid nepáli ruha enyhén karcsúsított, hátul gumis megoldással. A napsárga indiai igazi beleugrós darab.

Rövid állású nepáli ruha ára: 6.900 Ft.

Napsárga hosszú indiai ruha ára: 6.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

fekete indiai nadrágAmikor a ruha több funkciós! A fekete alapon piros virágmintás megoldásokkal naprakész lehetsz a divat világában, különösen akkor ha híve vagy a desigual képviselte irányzatnak. Valójában a bemutatott ruhadarab nadrágnak készült de rájöttünk, hogy mutatósan néz ki akkor is ha egybe részesként kezeljük.

Indiai nadrág ára: 5.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

lenvászon rövid nadrágSistergő melegben hideg koktélt szürcsölgetve stílusosan! A lenvászon nagyon kényelmes és nőies viselet tud lenni csak a megfelelő kiegészítőkre kell némi figyelmet szentelni. Egy könnyű kis fehér nadrág lenge színes felsővel biztosan hatásos összeállítás.

Rövid női lenvászon nadrág ára: 6.900 Ft.

Ujjatlan baglyos póló ára: 1.900 Ft.

Pink rövid ujjú ingecske ára: 5.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

lenvászon összeállításKánikulában ezt javasoljuk! Ha nagyon nagy a meleg akkor a legjobb viselet a könnyű, lezser hosszú ujjú felső kalappal. Véd a felhevülés ellen, csinos és kényelmes viselet lenvászon anyagból. A szintén lenvászonból készült ruha ugyan fedetlenül hagyja a karokat de megfelelően szellős darab.

Rövid lenvászon nadrág ára: 6.900 Ft.

Hosszú ujjú lenvászon felső ára: 6.900 Ft.

Lenvászon ruha ára: 7.900 Ft.

 

 

 

 

 

Ági kedvence ruhaMagamra kapok valamit ruha vagy annál azért több! Zöld virágmintákkal díszített ruhánk valójában Ági kedvence ruha. Elnevezését onnan kapta, hogy kolleganőnk szívből szereti, és miután Ő szereti, így a vásárlóink is odavannak érte. Tény és való nagyon kényelmes és mutatós darabka. Kis fehér csipkés ruhánk igazi nyaralós darab, csodásan néz ki a nap barnította testen.

Zöld virágmintás ruha ára: 5.900 Ft.

Fehér csipkés ruha ára: 7.900 Ft.