Nepáli ruhák őszre

Beküldve: NEM KATEGORIZÁLT

„Itt van az ősz, itt van újra, S szép, mint mindig, énnekem” A MosolySzigetben állandósítottuk a ragyogást nepáli és indiai ruháinkból áradó hangulattal. Nem a ruha teszi az embert, de ahogyan a napsütés, az illatok bearanyozzák a lelkünket úgy a ruhák is képesek hangulatteremtésre. Most beérkező őszi kollekcióinkkal biztosak vagyunk benne, hogy a stílus kedvelői nem fognak csalódni.
Látogass el hozzánk és érezd jól magad!

 

oszi malyvaGyönyörű őszi időjárás mesés ruhákban. A keleti ruhák legszerethetőbb tulajdonsága, hogy a tervezőik szeretik a színeket és hangulatossá teszik vele a megjelenésünket. Tapasztalatból mondjuk, hogy aki kipróbálja őket rabja marad ennek a világnak. Visszafogottabb vásárlóinknak ajánljuk a mályva és a bordó árnyalatait!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nepáli hosszúállású tunikák

A szeptemberi napsütés minden pillanata aranyat ér, de a hajnalok bizony csípősek, és ha beborul, akkor már jólesik a hosszú ujjú. Nepáli hosszúállású tunikáinkban biztosan jól érzed majd magad kissé hűvösebb időben is. Szokásunkhoz hűen ismert darabokat kínálunk, hisz oly sokan szeretitek. Mi most kék-fehér alapú ruhákat mutatunk be, de többféle színösszeállításban tartjuk ezt a fazont.


Nepáli tunika ruhák ára: 7.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

fekete alapú átmeneti nepáli ruhaKlasszikus, fekete alapú, félhosszú, egyenes állású nepáli ruháinkat nyugodt szívvel ajánljuk azoknak, akik jobban szeretik a visszafogott színeket. Ezek a darabok nagyon csinosak, nőiesek és nadrággal is hordhatóak. Egyszerű hétköznapi vagy alkalmi viseletnek is tökéletes választás. Tapasztalatból mondjuk, hogy , aki egyszer beválasztotta ruhakollekciójába nem bánta meg!

Nepáli ruhák ára: 7.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

őszi nepáli ruhákHa őszi hangulat, akkor az alábbi darabokat is érdemes megnézni. Maradunk a hosszú vonalaknál és a színek is inkább élénknek nevezhetőek sem, mint szikrázónak. Kék, zöld, napsárga együtt nagyon szépen harmonizál. A hímzések, virágminták a ruhákon, táskákon és a cipőkön is ebben az évben is trend marad.

Hosszú bőfazonú szoknya ára: 5.900 Ft.-tól
Hosszú ujjú, kapucnis felső ára: 5.900 Ft.
Hosszú nepáli ruha: 8.900 Ft.
Táskák ára: 4.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

csíkos nepáli kabátkaSzeptember közepén már elérkezik az átmeneti kabátok időszaka is. Újra beszereztük nepáli csíkos kabátkánkat, mert tavaly nagyon nagy síkert aratott. Ez a lezser, egyszerű szabású kabátka valóban remekül néz ki, fekete alapon pláne. Erre a ruhára igaz, hogy ki színezed vele a világot. Könnyű, kényelmes és biztosan feldobja a napod.

Nepáli átmeneti kabátka ára: 14.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

piros nepáli kabátKlasszikus nepáli kabát őszre ez a piros darab. Sokan ismerik, szeretik ezt a stílust. Ha erre a kabátra ránézünk, akkor ez teljesen érthető. Finom, puha az anyaga, vidám a színe, Jó viselni. A kabát belseje poláros, hosszából adódóan biztos védelmet nyújt deréktájon.

Nepáli átmeneti kabátka ára: 14.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nepáli kabátka feketeFekete rajongóknak kínáljuk az alábbi bájos kabátkánkat. Picit színes, kicsit hosszú, enyhén szabott és nagyon csajos. Nagy előnye, hogy limitált mennyiségben készül és nem kell hozzá sál a rafinált nyakmelegítős megoldás miatt. Finom puha anyaga miatt nagyon kellemes viselet.

Átmeneti kabát ára: 18.000 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pelerin kabátkaÚjra hódít a pelerin! Íme, a mi darabunk! Elegáns vonalak, finoman kezelt színek, okos nyakmelegítős megoldás.

Pelerin ára: 13.900 Ft.