Téli üzemmód nepáli módra!

Beküldve: NEM KATEGORIZÁLT

Ezután a csodás hosszú meleg ősz után beköszöntött az évszaknak megfelelő időjárás. Igen ám, de a mi kabátjaink, ruháink ebben az időben is megállják a helyüket. Aki próbált már a poláros béléses nepáli téli kabátot jól tudja, hogy tökéletes védelmet nyújt a mínuszok ellen, ráadásul kombinálva vannak a keleti hangulatot megidéző motívumokkal, színekkel. Gyere el hozzánk és érezd magad jól januárban is!

 

 

nepáli ruha összreFekete alapú mintás nepáli ruhánk csak egy a sok közül. Többféle színösszeállításban tartjuk. Ezek a darabok önmagukban is elegendőek ahhoz, hogy remekül nézzél ki, de pár kiegészítővel feldobva fantasztikus a hatás. Enged el a fantáziád, szeress és merj öltözködni! Ezek a ruhák tökéletesek ehhez.

Nepáli ruhák ára: 8.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zöld nepáli összeállításAbszolút vagányan! Jó ideje nagy divat a keki zöld. Mi a MosolySzigetben így képzeljük el. Nagyon-nagyon élveztük ezt a összeállítást és reméljük nektek is bejön. Könnyű, de látványos téli viselet. A ruha magán hordja a jellegzetes nepáli motívumokat, alsó része finoman bővülő. Szeretjük!

Nepáli hosszúruha ára: 7.900 Ft.

Rövidállású, bélelt nepáli kabátka ára: 11.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

szoknya webSzoknyát mutatunk ebben a túlsúlyosan nadrágos világban. Szerintünk ez jó alternatíva. Mint a legtöbb darabunkra, ezekre is jellemző az üdítő, hangulatos színvilág. Egy kis darab ebből a hangulatból teljesen megváltoztathatja a kisugárzásod.

Térdszoknya ára: 5.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nepáli lapszoknyaExtravagánsan nepáliban! Ez lapszoknya sok szempontból különleges: állítható a méret az anyagra applikált csatok segítségével, így a hirtelen felszedett kilók nem okoznak gondot. A szoknya elején található zsebet mobiltelefon tárolására találták ki ezért nem csak jól néz ki, de hasznos is. Farmerrel, leggingel egyaránt ütős viselet.

Nepáli lapszoknya ára: 5.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

szeppelt nepáli webNepáli kabát patchwork megoldással. Ha rabja vagy ennek a stílusnak, akkor ez a Te darabod. Vidám színek, kellemes anyag, könnyű és laza. A szabott szövetkabátok nagyon elegánsan mutatnak, de viselni annál nehezebb. Nos ennek a darabnak alig van súlya és könnyedén elfér alá a pulóver megfelelő méretválasztás esetében.

Nepáli kabát ára: 16.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kék nepáli webKlasszikus nepáli kabát téli időre ez a kék darab. Sokan ismerik, szeretik ezt a stílust. Ha erre a kabátra ránézünk, akkor ez teljesen érthető. Finom, puha az anyaga, vidám a színe, Jó viselni. A kabát belseje poláros, hosszából adódóan biztos védelmet nyújt deréktájon. Többféle színösszeállításban tarjuk, így ha nem a kék a kedvenc színed biztosan találsz ebben a fazonban megfelelőt.

Nepáli kabátka ára: 16.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nepáli kabátok1Megint a klasszikus nepáli vonalak! Ezek a kabátok nemcsak azért nagyon kedveltek mert gyönyörűen néznek ki, hanem azért is mert nagyon kényelmesek, könnyűek és megbízhatóan tartják a meleget. A poláros bélés, a kapucnis megoldás havas, fagyos időre is ideális megoldás.

Nepáli kabát ára: 16.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

csíkos nepáli kabátkaSokan szeretnek téli kabát alá átmeneti kabátkát is felkapni, ami a tomboló minuszokban okos ötlet. Ezért újra beszereztük nepáli csíkos kabátkánkat, mert tavaly nagyon nagy síkert aratott. Ez a lezser, egyszerű szabású kabátka valóban remekül néz ki, fekete alapon pláne. Erre a ruhára igaz, hogy ki színezed vele a világot. Könnyű, kényelmes és biztosan feldobja a napod.

Nepáli átmeneti kabátka ára: 14.900 Ft.