Tavaszi nyitás a MosolySzigetben!

Beküldve: NEM KATEGORIZÁLT

Elérkezett az idő a tavaszi készülődéshez, a téli kabátok, vastag pulóverek aludni mennek, a ruhatárunk egyre könnyedebbé és színesebbé válik. Nepáli, indiai és olasz tavaszváró darabjainkkal inspirálni szeretnénk azokat, akik a színek szerelmesei és továbbra is örömet okozni azoknak, akik már jól ismernek minket. Várunk Titeket nagy szeretettel új és tradicionális ruháinkkal.

 

nepáli felső és nadrág1A zöld árnyalatai minden időben jól mutatnak. A bemutatott bő fazonú yoga nadrágunk általánosan trendi darab és nagyon – nagyon kényelmes. Elől kis rafinált szoknyás megoldással, oldalt nagy zsebbel, alul gumis nadrágszárakkal és derékkal alakbarát megoldás. Többféle színösszeállításban válogathatsz közöttük. Biztosak vagyunk benne, hogy nehezen tudsz majd dönteni, mert mindegyik szuper jól néz ki.

Yoga nadrág ára: 5.900 Ft.

Nepáli felső ára: 5.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

nepáli szoknya és felsőEz a hosszú nepáli szoknya az egyik kedvenc darabunk, nagyon jól lehet kombinálni. A rövid verzióját már régóta áruljuk, oda vannak érte a vevőink. A hosszú szoknya felső részét nagy oldalsó zseb teszi vagánnyá, különlegessé. Többféle színben kapható. Igazi városi darab.

Nepáli hosszú szoknya ára: 6.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nepáli zöld rózsaszín kombó3Ismét egy bő fazonú yoga nadrág, de a színei - a zöld rózsaszín kombó – annyira tavasziasak, hogy úgy döntöttük megmutatjuk. Oldalt szintén nagy zseb, derékban gumis, alja szintén. A felső a már jól ismert, tradicionális nepáli hosszú ujjú. 100% pamut kézzel hímzett mintákkal. Többféle színben és méretben elérhető.

Yoga nadrág ára: 5.900 Ft.

Nepáli felső ára: 5.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

nepáli kabát indiai nadrággalIndiai nadrág nepáli felsővel és kabáttal. A nadrág bő fazonnal, derékban hátul gumis, elöl gombos. Könnyű, laza tavaszi viselt. A hűvös reggelek, esték és csapadékos idő miatt még elkelnek az átmeneti kabátok ezért bátran ajánljuk ezt ragyogó színekben pompázó poláros béléssel rendelkező darabot.

Indiai nadrág ára: 5.900 Ft.

Nepáli felső ára: 5.900 Ft.

Nepáli poláros kabát ára: 11.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

nepáli ruha03Ismét a MosolySziget örök darabja! Mindig és mindenkor megállja a helyét ez a nepáli ruha, amit hordhatsz akár tunikaként, akár önmagában. Gyönyörű darab, amely többféle színösszeállításban, méretben az üzlet állandó készletéhez tartozik.

Nepáli ruhák ára: 7.900 Ft.-tól - 9.900 Ft.-ig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

narancs és terepmintás ruhaEz mesés színű narancsos, bő fazonú, nagyon lezser, de mégis nőies ruha már a melegebb időket idézi meg. Vékony anyaga miatt szép esése van, kimondottan alakbarát, ami a téli időszak alatt felkapott kilók miatt kifejezetten előnyös lehet. Jól mutat leginggel és egy vékony garbóval is.

Az idei év ütős darabjai közé tartozik ez a terepmintás sárga, zöld, piros kombós zsákruha, mely minimális szabással bír. Kifejezetten vagány, csajos viselet.

Ruhák ára: 7.900 Ft.-tól - 9.900 Ft.-ig.

 

 

 

 

 

 

 

 

kék és zöld olasz ruhaPöttyös imádók figyelmébe ajánljuk ezt az olasz darabot. Kicsit kislányos beütéssel, modern szabással igazi tavaszi darab. Bő szoknyarészén két nagy zseb található alja enyhén húzott körteformára.

Ezt az üde zöld olasz vászonruhát ajánljuk napsütéses tavaszi időre. Szintén bő fazonnal, alul kissé húzottan egyszerű, de nagyon nőies darab. Egy jó felöltő hozzá és indulhat a nap vele.

Ruhák ára: 7.900 Ft.-tól - 9.900 Ft.-ig.