Beköszöntött a nyár a MosolySzigetbe!

Beküldve: NEM KATEGORIZÁLT

Most már visszavonhatatlanul itt a meleg idő és végre könnyedén öltözködhetünk. Idei tavaszi, nyári kínálatunkban megtalálhatóak a hagyományos nepáli, indiai ruháink, de a kollekció bővült a yoga nadrágokkal, melyek az idei év népszerű darabjai. Mindenkit nagy szeretettel várunk!

 

Web.rózsaszínAz örök rózsaszín! Tavaszvégére, nyárra stílszerű összeállítás lenge anyagból, finom színekkel. Az indiai nadrág és a nepáli rövid ujjú felső többféle színösszeállításban és méretben is kapható. A gézruha már tavaly is nagy kedvenc volt vásárlóink körében, ezért idén jó korán gondoskodtunk róla, hogy kapható legyen.

Indiai nadrág ára: 4.900 Ft.

Nepáli felső ára: 4.900 Ft.

Gézruha ára: 7.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

indiai és olasz ruhaNagyon lazán, nagyon lezseren. Fehéralapú virágos mintás együttesünk többféle színösszeállításban elérhető. Laza szabása, puha anyaga nagyon kellemes viseletet biztosít meleg időben. India ruhánk csajosan vagány a szokásos keleti színkavalkáddal.

Virágmintás együttes ára: 8.900 Ft.

Indiai ruha ára: 7.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

nepáli.ruhákA soha meg nem unható nagy nepáli klasszikusok. Már megérkeztek a rövid ujjas változatok csodálatos színekben. Ahogy Ti is, mi is nagyon szeretjük őket, mert feldobják a napot, nagyon nőiesek, finoman szabottak és nem utolsó sorban megfizethetőek.

Nepáli nyári ruha ára: 7.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nyári nepáli szoknyákAz itt bemutatott szoknyák csak kis hányadát képezik a készletünknek. Hosszú szoknyától a miniig, indiaitól a nepáliig széles körű a választék. Különlegesek, színesek, többnyire méretnélküliek. Lapszoknyaként némelyik kívül-belül hordható.

Lapszoknya ára: 6.900 Ft.

Nepáli térdszoknya ára: 6.900 Ft.