Nyári ruhák MosolySziget módra!

Beküldve: NEM KATEGORIZÁLT

Őszintén reméljük, hogy most már visszavonhatatlanul itt a meleg idő és Veletek együtt önfeledten élvezhetjük azt. A napsugarak áldásos hatására olyannyira felszívtuk magunkat, hogy a teleraktuk az üzletet ragyogóbbnál ragyogóbb indiai, nepáli, olasz ruhákkal. A bemutatott darabok csak ízelítőt adnak arról a hangulatról, amelyet – ha betérsz hozzánk – te is megtapasztalhatsz. Várunk szeretettel!

 

fehér géz és yoga 1Egyszerűen nagyszerű! Semmi rafinéria, semmi hűha, csak finom nőies vonalak, letisztult hatás, üdítő lengeség. Ezt kínálja ez a fehér gézruha, amelyet ötlet gyanánt szerettünk volna megmutatni Nektek. 

Fehér gézruha ára: 6.900 Ft.

Yoga nadrág őrület! Nálunk akkor is megtalálnád, ha nem lenne az idei év nagy divatja. Hogy miért szeretik, azt rögtön megérted, ha kipróbálsz egy darabot. Bizton állíthatjuk, hogy a legkényelmesebb női viseletek egyike, ami ráadásul jól is néz ki. Elviseli a plusz kilókat, lenge, jól variálható más darabokkal, az az non plusz ultra!

Yoga nadrág ára: 3.900 Ft. - 5.900 Ft.

Csipkés felső ára: 5.900 Ft.

 

 

 

 

 

kékség 1Szeretünk új ruhákkal, ötletekkel előállni, de vannak örök, állandó darabjaink, melyek az üzletünk arculatát képviselik. Az itt bemutatott kék szett pont ilyen. A nepáli felső kellemes anyagával, hangulatos színeivel régóta vásárlóink kedvence. Többféle színösszeállításban és méretben beszerezhető. Az indiai nadrág lágy esésével, könnyedségével üdítő viselet nagy melegben.

Hosszúállású, habkönnyű, a kék színeiben játszó nyáriruhánk az idei év szerzeménye. Alakbarát szabása, laza esése hálás tulajdonságok a nyári melegben. Reméljük, szeretni fogjátok!

Nepáli felső ára: 5.900 Ft.

Indiai nadrág ára: 5.900 Ft.

Hosszúállású nyári ruha ára: 9.900 Ft.

 

 

 

 

piros szett.2.webPerzselő napsugarak stílusos kiegészítője! Indiában nem véletlenül fedik be nagy melegben a teljes testüket ugyanis bármennyire furcsának tűnik, ha mindezt megfelelő anyaggal tesszük véd a hőség ellen. Ez a piros szett rendkívül izgalmas összeállítás, desiguálos hatással és mindemellett, ajánlott viselet nagy melegben. A hosszú szoknya izgalmas szabása mellett laza eséssel biztosítja a test szellőzését. Többféle szín összeállításban kapható, pólóval, inggel egyaránt mutatós.

Hosszúszoknya ára: 7.900 Ft.

Ing ára: 5.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

nyári fekete fehér web2Amikor elfogy az ötletünk, hogy mit is vegyünk fel, akkor egy jó fekete – fehér összeállítás még a nagy melegben is rendben lesz. Hosszú pamut szoknyánk többféle színben elérhető és hozzá nagy választékban kínálunk fehér csipkés, vagy egyszerű pamut, géz és lenvászon felsőket.

Hosszú pamut szoknya ára: 4.900 Ft.

Csipkézet felső ára: 4.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

fehér virágos21Szintén új darab az üzletben. Köztudott rólunk, hogy mennyire szeretjük színesben látni a világot, ezért mindig keressük azokat a ruhákat, amelyek az üzlet stílusába illeszkednek. Ennek a habkönnyű nyári ruhának itt a helye. Ez olyan igazi magamra kapom és suhanok darab.

Nyári ruha ára: 9.900 Ft.