Indiai, nepáli és olasz ruhák a MosolySzigetben!

Beküldve: NEM KATEGORIZÁLT

Ezen a nyáron is készen állunk, hogy megörvendeztessünk Titeket régi és új stílusú indiai, nepáli és olasz nyári ruháinkkal. Színes yoga- és indiai nadrágok, fantasztikus vászon felsők, habkönnyű hosszú és rövid ruhák gazdag választéka alkotja az idei kollekciót.  

 

nyári ruhák felöltővel 1Idén kissé szeszélyes a nyár, kánikulától egészen a tavaszi hűvösig terjed a hőmérséklet. A legjobban úgy lehet felkészülni a nagy különbségekre, hogy a nyári ruha mellé hozzácsapunk egy oda passzoló felöltőt. Az üzletben megnöveltük a választékot ezekből a praktikus ruhadarabokból.

Fehér vászon kiskabát ára: 7.900 Ft.

Korall színű nyári ruha ára: 5.900 Ft.

Korall színű vászon felöltő ára: 7.900 Ft.

 

 

 

 

 

fehér alap 1Amikor egy nő öltözködik, nem feltétlenül az aktuális trendnek akar megfelelni, sokkal inkább magát szeretné megmutatni, hogy mit is képvisel, mit érez. Szeretünk játszani, alkotni a ruhákkal és valóban néha egy apró kiegészítő, egy jól megválasztott táska, ékszer egy teljesen más jelenséget eredményezhet. Ez a két ruha is csalogatás a játékra.

Hosszú, egyenes fazonú mintás ruha ára: 6.900 Ft.

Fehér alapú kombinált felső ára: 7.900 Ft.

Indiai fehér nadrág ára: 3.900 Ft.

 

 

 

 

 

indiai nadrág és szoknyaMenő a bő fazon! Mi tagadás mi is imádjuk ezeket a darabokat hordani és árulni egyaránt. A csalafinta szabású hosszú szoknyáról elsőre meg sem lehetne mondani, hogy nadrág vagy szoknya, de tulajdonképpen lényegtelen is, hiszen nagyon mutatós és nagyon kényelmes. A nadrág színeiben káprázatos, különleges és nem utolsó sorban szabásából adódóan alakbarát.

Hosszú szoknya ára: 7.900 Ft.

Póló ára: 1.900 Ft.

Indiai nadrág ára: 5.900 Ft.

Csipke felső ára: 5.900 Ft.

 

 

 

 

Lila árnyalatok 1Francia életérzés! Kis kosár, kalapka, napsütés, virágok képzete társul ezekhez a bájos és nőies ruhákhoz. Lenge szabásukból adódóan nagyon kényelmes érzést, könnyű lépéseket biztosítanak.

Mályvaszínű hosszú ruha ára: 8.900 Ft.

Orgona lila, bő ruha ára: 8.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 piros ruha 1Szenvedélyes piros! Azoknak kínáljuk, akik szeretik viselni a harsány színeket, akitől nem áll távol a desiguál stílusa. Szabott pamut ruha, mely alkalmas hűvösebb időre is.

Ruha AKCIÓS ára: 5.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

fehér géz és yoga 1Egyszerűen nagyszerű! Semmi rafinéria, semmi hűha, csak finom nőies vonalak, letisztult hatás, üdítő lengeség. Ezt kínálja ez a fehér gézruha, amelyet ötlet gyanánt szerettünk volna megmutatni Nektek. 

Fehér gézruha ára: 6.900 Ft.

Yoga nadrág őrület! Nálunk akkor is megtalálnád, ha nem lenne az idei év nagy divatja. Hogy miért szeretik, azt rögtön megérted, ha kipróbálsz egy darabot. Bizton állíthatjuk, hogy a legkényelmesebb női viseletek egyike, ami ráadásul jól is néz ki. Elviseli a plusz kilókat, lenge, jól variálható más darabokkal, az az non plusz ultra!

Yoga nadrág ára: 3.900 Ft. - 5.900 Ft.

Csipkés felső ára: 5.900 Ft.