Nepáli, indiai őszi ruhák 2019-ben a MosolySzigetben!

Beküldve: NEM KATEGORIZÁLT

Nálunk Jól kezdődik az ősz mindenki számára, aki szeret színesen, különlegesen öltözködni. Most is - mint mindig - szebbnél szebb nepáli, indiai ruhákkal, nadrágokkal és átmeneti kabátokkal várjuk régi és új vendégeinket. A készletünkben fellelhetőek a hagyományos, klasszikus keleti darabjaink, de mindig szolgáltatunk újdonságokat is. Várunk szeretettel!

Telefonos érdeklődés: (30) 223 72 65,(70) 778 8921

1119 Budapest, Etele út 32/C

 

Zöldnepáli.1Nepáli ruha különleges szabással! Keleti ruháinkra mindig is jellemző volt, hogy varázslatos színkombinációkkal kápráztatnak el Minket, de ennél a darabnál az üde zöld alapszín és a játékos minták mellett egy kis szabásbéli rafináltság is megjelenik. Az első gondolat, ami eszünkbe jut róla, hogy ez egy nagyon kedves és bájos ruha. Az oldalsó varrott ránc karcsúsító hatást biztosít.

Nepáli ruha ára: 8.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Sárganepáli1Az egyik legszebb dolog őszben azok az aranyló napsugarak, amelyek ebben az időszakban már nem perzselnek, csak melegítenek. Ez a gyönyörű sárga ruha harmonizál az ősz eleji színekkel, tökéletesen mutat magában is, de még ütősebb a hatás, ha hosszú tunikaként viselitek egy jól megválasztott nadrággal. Nagyon jól passzol hozzá a kék, barna, fekete és a zöld sötétebb árnyalatai.

Sárga nepáli ruha ára: 6.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

kék nepáli és indiai módra1És íme, az egyik legismertebb klasszikus, ez az égszínkék ruha nagyon finom mintázattal. Többféle színösszeállításban és méretben tartjuk. Az egyik legnagyobb előnye ennek a darabnak az egyenes fazon, amely lehetővé teszi, hogy nadrággal is hordható legyen. Szépen takarja a derékkörül kialakult párnácskákat, ha a méret megfelelő.

Amikor borúsabb napokra gondolunk! Mivel Mi is nagyon szeretjük ezt húzott fazonú hosszúszoknyát, ezért ismét előkaptuk, csak most egy gyönyörű kékes összeállítás fő darabját képezi. És mivel reggelente már elkelhet az átmeneti kabátka, ezért bemutatjuk, hogy Mi, hogyan képzeljük el. Ebben a formában kapunk egy csajosan vagány megjelenést, ami nagyon harmonikus, kényelmes és különleges.

Nepáli hosszú szoknya ára: 5.900 Ft.

Átmeneti nepáli kabát ára: 8.900 Ft.

Ruha ára: 8.900

 

 

 

nepáliszoknyaEz az összeállítás már többször bemutatásra került, de Ti is és Mi is nagyon szeretjük, ráadásul kitűnően érzékelteti azt a hangulatot, amit a ruháink, a stílusunk képvisel. A felső rövidujjas hosszú ujjú formában is, különböző színösszeállításban létezik, az alsó, amely egy különleges fazonnal bíró hosszúszoknya szintén többféle színösszeállításban kapható. Remek szetteket lehet összerakni ezekből a darabokból.

Póló ára: 5.900 Ft.

Nepáli hosszú szoknya ára: 5.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

Okker és yoganadrágAz indiai, nepáli darabokra a színes megjelenés mellett jellemző még a kényelemi szempont, ezért sok olyan szoknyánk, nadrágunk van, amely a bő fazont preferálja. Az idei év egyik nagy divatja a yoga nadrág, amely anyagtól függően négy évszakos viselet is lehet. többször is megtapasztaltuk már, hogy milyen jól mutat bakancshoz is. Aki eddig nem próbálta ne hagyja ki, szinte biztosak vagyunk benne, hogy nagy szerelem lesz.

Yoga nadrág ára anyagtól függően: 4.900 – 6.900 Ft.

Okker ruha az őszi szezon legstílusosabb darabja! Ebben az évszakban a meleg színeket választjuk előszeretettel. Kedvencek a moha, okker, keki, a barna különböző árnyalatai. Ez a ruha igazi utcai őszi darab, amely egyenes fazonja miatt alakbarát. Próbálgass hozzá sálakat és meglátod, hogy egy egyszerű kiegészítővel még mutatósabbá teheted!

Ruha ára: 8.900 Ft.

 

 

 

 

nepálipolo.szoknyaSokan szeretjük a feketét, ezért most bedobunk egy összeállítást, ami ugyan megtartja a fő hatást, de azzal a kevés színnel, amit becsempészünk, lelágyítja, csajosabbá teszi a viselet, a szín kedvelőit. Ha a vagány vonalat szeretnéd erősíteni, akkor a derékig érő bőrdzseki és egy bakancs hozzáadásával már el is érted a hatást. A fekete, térdszoknya többféle fazonban és színben megtalálható.

Fekete póló ára: 5.900 Ft.

Szoknya ára: 5.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

klasszikusbanKlasszikus és indiai mix! Ha igazán különlegesen szeretnél megjelenni jó tipp keverni a különböző stílusokat. Ebből az ötletből kiindulva mi egy bőfazonú indiai őszi nadrághoz hozzárendeltünk egy klasszikus fazonú moha színű felöltőt. Nekünk bejött!

Kabátka ára: 6.900 Ft.

Indiai nadrág ára: 6.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

piroséskabátKlasszikus vonalak ferarri piros színben! Szinte minden nő gardróbjában felelhető egy piros cipellő, a neszeszerben egy vörös rúzs, a ruhatárban egy vörös ruha. Hát persze, hiszen különleges alkalmakra bombabiztos választás. Persze ehhez a színhez legjobban a letisztult, egyszerű vonalak passzolnak egy kis kézi táskával, de jó kiegészítőkkel – sál, nyaklánc, cipő – akár hétköznapi is működhet. Mi a bemutatott darabot kabáttal együtt szereztük be így alkotva egy jó kis komplét.

Piros kötött ruha ára: 9.900 Ft.

Piros kötött kabát ára: 9.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

átmeneti kabátA reggeli csípős hidegek megjelenésével előkerülnek a kabátkák, felöltök a szekrényből és megkezdődhet az új darabok beszerzése. Nálunk a rövid és a hosszúállású darabokból már egyaránt válogathatsz.

Kabátok ára anyagtól és fazontól függően: 8.900 – 15.900 Ft. között