Cikkek

Kánikula kollekciók

Beküldve: HÍREK

Öltözködj esztétikusan és egészségesen a hőségben!

1.Fazon

kánikula3Sokan szeretik - főleg a fiatalabb korosztály - a vonalakat kiemelő szűkfazonú, testhez simuló szoknyát, nadrágot, ruhát, amely az év többi részében valóban sikkes és kényelmes, ilyenkor viszont érdemesebb a lengébb, A-vonalú szoknyát felvenni. A combok ebben az esetben takarva maradnak, de a kevesebb néha több. Egy A-vonalú szoknya laza blúzzal viselve tökéletes választás a hőségben. Nadrágok esetében ugyanezt a vonalat érdemes követni, minél légiesebb, annál jobb. Amennyiben  ragaszkodunk a testhezálló darabokhoz, kössünk kompromisszumot és válasszunk egy szűkfazonú trikót a  bő nadrághoz! Amikor a kánikulai viseletünk összeállításán gondolkozunk, érdemes ügyelnünk arra is, hogy olyan ruhadarabokat válasszunk ki, amelyek minél nagyobb felületen védik a bőrünket a perzselő napsugarak ellen, és ne hagyjuk ki a fejünket sem. Egy szép kalap, vagy egy divatos sapka nem csak a napszúrás ellen nyújthat védelmet, hanem feldobhatja, egyedivé, stílusossá teheti a megjelenésünket.

2.Anyag és színek

Az anyag minősége és szellőzési képessége az egyik legfontosabb kérdés a  nyári öltözködésben. Nagy hőségben pamut és len ruhákat érdemes viselni. Bár a kevertszálas és műszálas anyagokkal szemben ezek hamarabb gyűrődnek, kényesebbek, de a komfortérzet sokkal kellemesebb lesz és kevésbé allergizálják a bőrt a természetes alapanyag miatt. A pamut-elasztán szóba jöhet még, de ne felejtsük el, hogy a fő ellenség a kánikulában a poliészter és a többi műanyag.
Kánikulában szinte kivétel nélkül mindenki vízről, hűvöset, árnyékot sejtető zöldről ábrándozik, így a  világoskék és zöld árnyalatai is kellemes hatást gyakorolnak a közérzetre. Tomboló hőségben azonban a leginkább preferált színek a fehér, a bézs és ezek virágos kombinációi.

A mosolyszigetben kínált indiai ruháinkkal felkészültünk a hőségre. Egyedi készítésű, nőies, természetes alapanyagokból készült kollekciónkkal a legteljesebb mértékben törekszünk kielégíteni vásárlóink igényeit. Minden kedves érdeklődött várunk szeretettel!