Indiai, nepáli és olasz tavaszi ruhák!

Indiai, nepáli és olasz ruhákkal tombol a tavasz a MosolySzigetben. Közkedvelt nepáli és indiai ruháink mellé beszereztünk olasz darabokat is kiszélesítve ezzel a ránk jellemző arculatot. Mindig is fontos volt számunkra, hogy a keleti ruhákat meghatározó könnyedség, színesség ne menjen a nőies vonalak rovására. Most megjelent olasz ruháink az egyszerű, letisztult stílust követik így szerezve örömet azoknak is, akik a minimalisták.

 

fehérben7Letisztulva fehérben. Bemutatott összeállításunkkal kicsit visszanyúlunk a klasszikus jegyeket hordozó viselethez. Ez a megjelenés a nőies könnyedséget, a szolid eleganciát és határozottságot sugallja, ami régen és most is megállja a helyét. Örökérvényű kombináció a fehér és pöttyös variációja, amivel nem lehet mellényúlni. A ruhákhoz bemutatott sál ajándék a vásárlás mellé!

Gézalapú csipkés blúz ára: 5.900 Ft.

Fehér, egyenes fazonú vászon nadrág ára: 5.900 Ft.

Fehér, egyenes állású, félhosszú vászonkabát ára: 6.900 Ft.

 

 

 

 

 

pöttyösA pöttyös, mint tökéletes kiegészítő. Felidézi a klasszikus időket, bájos és romantikus. Időről időre hódít, olykor kicsit háttérbe szorulva, de soha el nem tűnve a divat palettájáról. Egy-egy darab minden ruhatárban jól jön mert ha semmilyen ötleted nincs a megjelenésedre vonatkozóan egy adott helyzetben, biztos megmentő lehet.

Pöttyös, finoman bő fazonú felsők ára: 6.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

fehérben2Játék fehérben! Ha szereted a dáma feelinget egy kalap nagy segítségedre lehet. Íme, így teheted különlegesen nőiessé a legegyszerűbb ruhákat is. Baglyos, lepkés tunikáink már évek óta a legkedveltebb darabjaink ezért nem is merjük kihagyni a választékból. Selyempamutból készülnek, lengék, nagyon kellemes érzést ad a viselésük, ami kánikulában igazi felüdülés lehet.

Baglyos tunika ára: 4.900 Ft.

Kalapok ára: 2.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

olasz.virágos5Az idei év nagy hódítója a bő fazonú ruha lesz. Készülünk erre mi is. Előfutárként bemutatnánk nektek ezt a fehér, olasz vászonruhát melyet elől virágminta díszit. Hordható magában, de tökéletesen passzol hozzá egy könnyű, laza nadrág is. A ruha mellé ajánljuk a hasonló virágdíszítésű vászon kabátot. Javasolt viselet városnézéshez, sétához, illetve minden olyan tevékenységhez, ahol tartós napsütésnek vagyunk kitéve! Természetesen külön – külön is megvásárolhatóak. Minden vásárlás mellé könnyű ajándéksállal kedveskedünk!

Olasz, fehér vászonruha ára: 7.900 Ft.

Fehér, virágmintás vászonkabát ára: 6.900 Ft.

 

 

 

 

 

 weboldal2Az egyszerű is lehet hódító! Maradunk az olasz ruhánál, annak egy másik formájánál. A bemutatott darab egyszerű és rafinált. Két részből áll, egy alsóból, amely könnyű, finoman mintázott gézből készült és egy felső részből, amely kötött, az alsótól független, önállóan is hordható és enyhén bő fazonnal fedi felülről a gézruhát.

Olasz ruha ára: 6.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

weboldal1Fehér indiai módra! Mivel a fő vonalunkat a keleti ruhák adják, így nem hiányozhat a készletből a legáltalánosabb indiai viselet a pandzsábi, ami egy eredeti indiai ing. A kelet szerelmeseinek biztosan nem hiányozhat a ruhatárából. Ők ezt viselik az utcán, alap darab.

Pandzsábi ára: 5.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

tunikákTunikában vékonyan vagy teltkarcsúan! Hernyóselyemből készült rövid tunika hatású felsőnket vékony alkatú Hölgyeknek javasoljuk. Finom, divatos pasztellszínekben kaphatóak. Jól mutat hozzá lenge anyagú, könnyű esésű, bő fazonú nadrág.

A fehéralapon kék mintás tunika teltkarcsú Hölgyek számára ideális. Nagyon könnyű eséssel, minimális szabással rendelkezik. A tunikához saját anyagból készült sál is tartozik, ami igazán nőiessé, klasszikussá teszi a megjelenést.

Hernyóselyem tunika ára: 5.900 Ft.

Tunika teltkarcsú Hölgyeknek sállal: 5.900 Ft.

 

 

 

 

 

nepáli2Indiai rafinéria! Talán a legizgalmasabb idei darabok az indiai, vagy indiai ihletésű nadrágok. Azt már megszoktuk, hogy a színek és azok kombinációi ragyogóak, az anyagok jó esésűek, de az még számunkra is újdonság, hogy milyen bátran játszanak a szabással. Az itt látható nadrágnál is jól megfigyelhető ez a játékosság, az anyag tekeredik ide-oda, a boka merészen villan.

Indiai nadrágok ára fazontól és anyagtól függően: 3.900 Ft.-tól 5.900 Ft.-ig.

Nepáli felső ára: 4.900 Ft.

Táskák ára: 2.900 Ft.-tól 4.900 Ft.-ig

 

 

 

 

 

Nepáli felsők

Tavaszra és nyárra már egyaránt készülünk nepáli felsőinkkel. Jellegzetes virág motívumok díszítik ezeket a ruhákat kifejezve ezzel azt a melegséget, üdeséget és kedvességet, ami a keleti viseletekre annyira jellemző. Többféle színösszeállításban kapható.

Polók ára: 3.900 Ft.-tól

 

 

 

 

 

 

 

 

keleti ruhákIndiai fehér ing, tunika nálunk mindig nagy választékban kapható. Légiesen könnyűek, habfehérek, némelyik csipkével díszített. Szabásukat tekintve egyaránt megtalálható a szűkített vagy egyenes fazonú darab. Szeretünk öltöztetni, szeretünk stílust teremteni ezért foglalkozunk különleges, viszonylag szűkebb réteget érintő keleti ruhák bemutatásával, megismertetésével és azok megszerettetésével. Bőfazonú, hosszú állású, téglavörös ruhánk a legújabb modelljeink egyike és egyben az egyik legnagyobb favorit vásárlóink körében. A nagy érdeklődésre való tekintettel már többféle színösszeállításban is kapható.

Az árak szabástól és anyagtól függőek: 3.900 Ft.-tól 5.900 Ft.-ig

Bő fazonú ruha ára: 7.900 Ft.

 

 

 

 

pinkTunikák ragyogó színekben! Izgalmas, praktikus és nagyon kényelmes női viselet. Kitűnően variálható, egyaránt jól mutat hozzá a szűk- vagy bő fazonú nadrág.

A tunikák ára anyagtól és fazontól függőek: 4.900 Ft.-tól

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hosszú indiai ruhákMinden tavasszal alapkészletnek minősül a hosszúállású indiai és nepáli ruha. Kényelmes fazonnal, pamutból készülnek. Ideális átmeneti viselet a nőies megjelenés híveinek.

A ruhák ára: 5.900 Ft.-tól

Szalmakalapok ára: 2.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

I