Nyári trend a MosolySzigetben

Hódít az indiai selyemruha! Az idei nyár egyik legnagyobb újdonsága az indiai selyemből készült ruhák megjelenése. A selyem mindig is nőies tulajdonságokkal bírt – finom, elegáns, különleges anyag. Indiai változata könnyebb, légiesebb, letisztultan nőies. Aki még nem próbálta, itt az ideje, hogy megnézze őket! Az újdonságok mellett a hagyományos indiai tulajdonságokkal bíró nyári darabjaink is folyamatosan érkeznek az üzletbe. Színesek, nőiesek, kellemesek és megfizethetőek!

 

fehér1.1Bár kifelé haladunk a nyárból az ünnepi alkalmak még javában folynak. Az esküvői szezon még nem záródott le és hamarosan megkezdődnek az iskolákban az évnyitók is. Jó szívvel ajánljuk vásárlóinknak ezen alkalmakra is tökéletesen megfelelő fehér női blúzainkat. Többféle fazon, stílus között lehet válogatni egy azonban közös bennük – mindegyik gyönyörű.

Ára fazontól és anyagtól függően: 3.900 Ft. – 5.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

fehér1.2A fehér szín a tökéletesség, az egyszerűség jelképe. Fehér tunikáinkkal, hosszított fazonú blúzainkkal a finom és szolid eleganciát képviseljük. Más ruhákkal kombinálva frissítő hatást érhetünk el vele, kiemelhetjük a halványabb színeket is.

Ára fazontól és anyagtól függően: 3.900 Ft. – 5.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

fehér1.3Mivel még javában tart a meleg és remélhetően a hideg frontok mellett tartósan vissza köszön még a jó idő, ezért bátran ajánljuk ruháinkat is. Hűvösebb reggeleken egy szép kardigánnal kiegészítve tökéletes megjelenést eredményez. Egyszerű, praktikus, elegáns.

Fehér ruhák ára: 5.900 Ft.-tól

 

 

 

 

 

 

 

 

Indiai maxi selyemruhaMár tavaly is érzékelhető volt, hogy teret nyernek a divatban a maxi ruhák, de az idei nyáron biztos befutók. Mi is oda vagyunk értük. Gyönyörűek, nőiesek, izgalmasak, vagyis mindazzal a tulajdonsággal bírnak, ami fontos lehet egy nő számára. Erősebb testalkatú Hölgyek számára is kiváló választás lehet. Anyaga finom indiai selyem.

Indiai  selyemruha ára: 7.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Indiai selyemszoknyaA különböző kultúrák találkozásából, egymásra hatásából fantasztikus dolgok születhetnek. Jó példa erre az itt látható indiai selyemszoknya, mely igazi alkotás. Különleges szabásával, finom színeivel nem lehet nem észrevenni. Ez a szolid elegancia. Többféle színösszeállításban kapható.

Indiai selyemszoknya ára: 5.900 Ft.

Fehér blúz ára: 5.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 Fehér nyári ruhákNyáron egy fehér könnyű ruha, hozzá egy kalap vagy megfelelő ékszer és biztos a megjelenés. Többféle fazonban tartjuk őket, csipkével vagy anélkül, hosszabb vagy rövidebb kiállással. Kánikula viseletre, kivételes alkalmakra tökéletes választás.

Fehér pamutruhák ára: 6.900 Ft.-tól

Nyári kalapok ára: 1500 – 1990 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 lenvászon és alkalmi ruhákMájustól már gondolnunk kell az esküvőkre is ezért felhívjuk a hozzánk járó Hölgyek figyelmét, hogy alkalmi jellegű összeállításokkal szolgálhatunk a jeles eseményekre. Fehér lenvászon együtteseink, indiai selyemruháink tökéletesen megfelelhetnek ezekre az alkalmakra is, ráadásul kényelmesek és megfizethetőek.

Lenvászon nadrág ára: 6.900 Ft.

Alkalmi ruhák ára: 5.900 Ft.-tól

 

 

 

 

 

 

 

 Géz és pamut nyári ruhákHarminc fok felett csak géz- és pamutruha. Járjon a levegő alatta, legyen szellős, száradjon gyorsan és  legyen csajos. Ezek az alap kívánalmak kánikulában, amit nálunk meg is találhatsz.

Gézruha ára: 6.900 Ft.

Pamutruha ára: 5.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

pamut polók csajoknakMost nyáron találkoztunk ezekkel az ujjatlan pamut pólókkal először és nekünk nagyon megtetszet. Persze azt már régóta tudjuk, hogy a baglyok, macskák és lepkék örök kedvencek a vevőink körébe, de eddig többnyire tunikákon szerepeltek favoritjaink. Most pólón is viselhetik a rajongók.

Pamut pólók ára akciósan: 2000 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

olasz nyári női felső

Idén is tartunk olasz darabokat is hiszen nagyon megszerették a vásárlóink. A bemutatott darabhoz hasonló stílusban találhattok nyári női felsőket. Az egyenes fazon, a lenvászon anyag kellemes nyári viseletet biztosít.

Fehér vászonruha ára: 6.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 csipke felső3Csipkézett felsőben! A fehér az egyik legszerethetőbb nyári szín a Hölgyek körében ezért különösen figyelünk arra, hogy minél több változatos szabású és díszítésű női felsőt tartsunk. Idén nagyon szeretjük a csipkézett blúzokat mert gyönyörűen mutatnak, elegánsak és nagyon kényelmesek. Feketével kombinálva verhetetlen páros.

Csipke felső ára 5.900 Ft.

Nadrágok ára fazontól és anyagtól függően: 3.900 Ft.-tól 5.900 Ft.-ig

 

 

 

 

 

 

 

 

fehérben6

Letisztulva fehérben. Bemutatott összeállításunkkal kicsit visszanyúlunk a klasszikus jegyeket hordozó viselethez. Ez a megjelenés a nőies könnyedséget, a szolid eleganciát és határozottságot sugallja, ami régen és most is megállja a helyét. Örökérvényű kombináció a fehér és pöttyös variációja, amivel nem lehet mellényúlni. A ruhákhoz bemutatott sál ajándék a vásárlás mellé!

Gézalapú csipkés blúz ára: 5.900 Ft.
Fehér, egyenes fazonú vászon nadrág ára: 5.900 Ft.
Fehér, egyenes állású, félhosszú vászonkabát ára: 6.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

fehérben2Játék fehérben! Ha szereted a dáma feelinget egy kalap nagy segítségedre lehet. Íme, így teheted különlegesen nőiessé a legegyszerűbb ruhákat is. Baglyos, lepkés tunikáink már évek óta a legkedveltebb darabjaink ezért nem is merjük kihagyni a választékból. Selyempamutból készülnek, lengék, nagyon kellemes érzést ad a viselésük, ami kánikulában igazi felüdülés lehet.

Baglyos tunika ára: 4.900 Ft.
Kalapok ára: 2.900 Ft.