Őszi és téli trend a MosolySzigetben!

Indiai, nepáli és olasz téli ruhákkal köszöntjük a hideget MosolySziget módra. Nálunk nem csak minőségi és különleges ruhákat vásárolhatsz kedvező áron, hanem ötleteket is szerezhetsz hogyan dobd fel a ruhatárad egyszerű, de ötletes kiegészítőkkel. Hangolódj a télre velünk és derűssé tesszük a hétköznapjaidat!

Hagyományosan tartott keleti és olasz ruháink mellett folyamatosan megújulásra törekszünk ezért mindig frissítünk a készleten. Megtalálhatod a színgazdag és nőiesen szabott keleti kabátok és ruhák mellet az egyszerűbb és lazább vonalakat követő olasz téli darabokat is. Várunk szeretettel!

 20% kedvezménnyel indítjuk a januárt 2018-ban. Az akció a készlet erejéig tart!

 

keleti kabát1Téli kabátjaink nagy része keleti származású, csodás motívumokkal díszítve. Enyhén szabottak, karcsúsítottak. Többféle színösszeállításban tartjuk őket. 2017 telén trendinek számít minden, ami színes virágokkal, ábrákkal van ellátva, és ez alól még a cipők, csízmák sem képeznek kivételt. Idén télen is fontos a vidámság.

Félhosszú állású keleti kabátok ára: 16.900 Ft.

 - 20%!

 

 

 

 

 

 

 

indiai ruha fekete kabáttal WFekete és piros nőies formában! Aki ismer minket tudja, hogy ezt stílust régóta követjük de szívesen bemutatjuk újra és újra, hogy azok is láthassák, akik csak mostanában szerették meg a keleti ruhákat. Jól jellemzi ez az összeállítás azt a lüktetést, vidámságot és csajosságot, ami a bemutatott darabokból árad.

Keleti ruhák ára: 7.900 - 8.900 Ft. között

Rövid kabátka ára béléstől függően: 8.000 – 12.000 Ft. között

Félhosszú állású keleti kabát ára: 16.900 Ft.

   - 20%!

 

 

 

 

Indiaiban lezserenIndiai lezserség a sportos megjelenés híveinek! Egy extravagáns összeállítás piros fekete kombinációval. A bő fazonú nadrág anyagánál fogva alkalmas viselet hűvös időre is. A nadrág stílusa hajaz a desigual jegyekre, így a márka kedvelői ezzel is bővíthetik kollekciójukat. A rafinált zsebes megoldással még izgalmasabb a viselet.

Indiai nadrág ára: 5.900 Ft.

Indiai kabátka ára béléstől függően: 8.000 – 12.000 Ft. között

  - 20%!

 

 

 

 

 

 

szürke keleti őszi ruha wA MosolySzigetben a színek varázsában hiszünk ezért legszívesebben az élénk és üde árnyalatokkal dolgozunk, de a szürke, illetve annak finomabb változata sem maradhat ki a választékból. Már csak azért sem mert nagyon sokan kedvelik közületek. Késő ősszel és télen stílszerű választás és feketével kombinálva tényleg jól mutat.

Szürke, félhosszú állású tunika: 7.900 Ft.

Trendi téli kabát: 16.900 Ft.

Sál: 1.500 Ft.

Szürke, félhosszú állású kabátka: 12.900 Ft.

  - 20%!

 

 

 

 

nepáli ruhák W2Tavalyi kedvencek idén is! Nagyon szerettétek őket ezért még idén is megtalálhatjátok a kínálatban. A keleti ruhák szerelmeseinek kihagyhatatlan klasszikus darabok! Többféle színösszeállításban és méretben tartjuk őket.

Ruhák ára fazontól és anyagtól függően: 7.900 – 8.900 Ft. között

  - 20%!

 

 

 

 

 

 

 

 

 indiai őszi ruha WeA sárguló falevelek ihlették, hogy ezekkel a darabokkal álljunk elő. Csodásan mutatnak, harmonizálnak a napsütéses őszi színekkel. A ruha lenge esése miatt nadrággal is jól kombinálható. A kabátka még elegendő védelmet nyújt a csípős őszi reggelek hidege ellen.

Ruhák ára anyagtól és szabástól függően 7.900 – 8.900 Ft. között

Keleti kabátkák ára béléstől és hossztól függően: 8.000 – 13.000 Ft. között

  - 20%!

 

 

 

 

 

 

olasz zöld ruha webŐsszel, télbe hajolva indiai és nepáli ruháink mellé mindig beszerzünk olasz darabokat is, hogy azoknak is kedvezzünk, akik az egyszerűbb vonalakat és színösszeállításokat kedvelik. A bemutatott ruhánk laza esésű, jól kombinálható, könnyen feldobható kiegészítőkkel. Többféle színben kapható. Szabása miatt teltkarcsú Hölgyek számára is ideális.

Ruha ára: 7.900 Ft.

Kabát ára: 16.900 Ft.

  - 20%!

 

 

 

 

 

 

 okker mániaOkker mánia! Évek óta divatszín és Mi is nagyon szeretjük. Sokféle színnel kombinálható de a legütősebb feketével. Olasz laza esésű ruháink különösen jól mutatnak okkerben.

Ruha ára: 7.900 Ft.

Kabát ára: 16.900 Ft.

 - 20%!

 

 

 

 

 

 

 

 

olasz ruha pink kabátTovábbra is a púderrózsaszín igézetben! Édes, és nagyon csajos ez a kis őszi összeállítás. Sötét púderrózsaszínű olasz rövidállású ruhácskához hozzárendeltünk egy színben harmonizáló trendi téli kabátot és megbolondítottuk a sapkával. Nekünk nagyon bejött, különleges színfolt az üzletben is.

Olasz rövidállású ruha: 7.900 Ft.

Télikabát: 16.900 Ft.

Sapkák: 1.500 – 2.900 Ft. között

Sálak: 1.500 Ft.

  - 20%!