Téli üzemmód nepáli módra!

Ezután a csodás hosszú meleg ősz után beköszöntött az évszaknak megfelelő időjárás. Igen ám, de a mi kabátjaink, ruháink ebben az időben is megállják a helyüket. Aki próbált már a poláros béléses nepáli téli kabátot jól tudja, hogy tökéletes védelmet nyújt a mínuszok ellen, ráadásul kombinálva vannak a keleti hangulatot megidéző motívumokkal, színekkel. Gyere el hozzánk és érezd magad jól januárban is!

 

 

nepáli ruha összreFekete alapú mintás nepáli ruhánk csak egy a sok közül. Többféle színösszeállításban tartjuk. Ezek a darabok önmagukban is elegendőek ahhoz, hogy remekül nézzél ki, de pár kiegészítővel feldobva fantasztikus a hatás. Enged el a fantáziád, szeress és merj öltözködni! Ezek a ruhák tökéletesek ehhez.

Nepáli ruhák ára: 8.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zöld nepáli összeállításAbszolút vagányan! Jó ideje nagy divat a keki zöld. Mi a MosolySzigetben így képzeljük el. Nagyon-nagyon élveztük ezt a összeállítást és reméljük nektek is bejön. Könnyű, de látványos téli viselet. A ruha magán hordja a jellegzetes nepáli motívumokat, alsó része finoman bővülő. Szeretjük!

Nepáli hosszúruha ára: 7.900 Ft.

Rövidállású, bélelt nepáli kabátka ára: 11.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

szoknya webSzoknyát mutatunk ebben a túlsúlyosan nadrágos világban. Szerintünk ez jó alternatíva. Mint a legtöbb darabunkra, ezekre is jellemző az üdítő, hangulatos színvilág. Egy kis darab ebből a hangulatból teljesen megváltoztathatja a kisugárzásod.

Térdszoknya ára: 5.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nepáli lapszoknyaExtravagánsan nepáliban! Ez lapszoknya sok szempontból különleges: állítható a méret az anyagra applikált csatok segítségével, így a hirtelen felszedett kilók nem okoznak gondot. A szoknya elején található zsebet mobiltelefon tárolására találták ki ezért nem csak jól néz ki, de hasznos is. Farmerrel, leggingel egyaránt ütős viselet.

Nepáli lapszoknya ára: 5.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

szeppelt nepáli webNepáli kabát patchwork megoldással. Ha rabja vagy ennek a stílusnak, akkor ez a Te darabod. Vidám színek, kellemes anyag, könnyű és laza. A szabott szövetkabátok nagyon elegánsan mutatnak, de viselni annál nehezebb. Nos ennek a darabnak alig van súlya és könnyedén elfér alá a pulóver megfelelő méretválasztás esetében.

Nepáli kabát ára: 16.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kék nepáli webKlasszikus nepáli kabát téli időre ez a kék darab. Sokan ismerik, szeretik ezt a stílust. Ha erre a kabátra ránézünk, akkor ez teljesen érthető. Finom, puha az anyaga, vidám a színe, Jó viselni. A kabát belseje poláros, hosszából adódóan biztos védelmet nyújt deréktájon. Többféle színösszeállításban tarjuk, így ha nem a kék a kedvenc színed biztosan találsz ebben a fazonban megfelelőt.

Nepáli kabátka ára: 16.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nepáli kabátok1Megint a klasszikus nepáli vonalak! Ezek a kabátok nemcsak azért nagyon kedveltek mert gyönyörűen néznek ki, hanem azért is mert nagyon kényelmesek, könnyűek és megbízhatóan tartják a meleget. A poláros bélés, a kapucnis megoldás havas, fagyos időre is ideális megoldás.

Nepáli kabát ára: 16.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

csíkos nepáli kabátkaSokan szeretnek téli kabát alá átmeneti kabátkát is felkapni, ami a tomboló minuszokban okos ötlet. Ezért újra beszereztük nepáli csíkos kabátkánkat, mert tavaly nagyon nagy síkert aratott. Ez a lezser, egyszerű szabású kabátka valóban remekül néz ki, fekete alapon pláne. Erre a ruhára igaz, hogy ki színezed vele a világot. Könnyű, kényelmes és biztosan feldobja a napod.

Nepáli átmeneti kabátka ára: 14.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nepáli ruhák őszre

„Itt van az ősz, itt van újra, S szép, mint mindig, énnekem” A MosolySzigetben állandósítottuk a ragyogást nepáli és indiai ruháinkból áradó hangulattal. Nem a ruha teszi az embert, de ahogyan a napsütés, az illatok bearanyozzák a lelkünket úgy a ruhák is képesek hangulatteremtésre. Most beérkező őszi kollekcióinkkal biztosak vagyunk benne, hogy a stílus kedvelői nem fognak csalódni.
Látogass el hozzánk és érezd jól magad!

 

oszi malyvaGyönyörű őszi időjárás mesés ruhákban. A keleti ruhák legszerethetőbb tulajdonsága, hogy a tervezőik szeretik a színeket és hangulatossá teszik vele a megjelenésünket. Tapasztalatból mondjuk, hogy aki kipróbálja őket rabja marad ennek a világnak. Visszafogottabb vásárlóinknak ajánljuk a mályva és a bordó árnyalatait!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nepáli hosszúállású tunikák

A szeptemberi napsütés minden pillanata aranyat ér, de a hajnalok bizony csípősek, és ha beborul, akkor már jólesik a hosszú ujjú. Nepáli hosszúállású tunikáinkban biztosan jól érzed majd magad kissé hűvösebb időben is. Szokásunkhoz hűen ismert darabokat kínálunk, hisz oly sokan szeretitek. Mi most kék-fehér alapú ruhákat mutatunk be, de többféle színösszeállításban tartjuk ezt a fazont.


Nepáli tunika ruhák ára: 7.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

fekete alapú átmeneti nepáli ruhaKlasszikus, fekete alapú, félhosszú, egyenes állású nepáli ruháinkat nyugodt szívvel ajánljuk azoknak, akik jobban szeretik a visszafogott színeket. Ezek a darabok nagyon csinosak, nőiesek és nadrággal is hordhatóak. Egyszerű hétköznapi vagy alkalmi viseletnek is tökéletes választás. Tapasztalatból mondjuk, hogy , aki egyszer beválasztotta ruhakollekciójába nem bánta meg!

Nepáli ruhák ára: 7.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

őszi nepáli ruhákHa őszi hangulat, akkor az alábbi darabokat is érdemes megnézni. Maradunk a hosszú vonalaknál és a színek is inkább élénknek nevezhetőek sem, mint szikrázónak. Kék, zöld, napsárga együtt nagyon szépen harmonizál. A hímzések, virágminták a ruhákon, táskákon és a cipőkön is ebben az évben is trend marad.

Hosszú bőfazonú szoknya ára: 5.900 Ft.-tól
Hosszú ujjú, kapucnis felső ára: 5.900 Ft.
Hosszú nepáli ruha: 8.900 Ft.
Táskák ára: 4.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

csíkos nepáli kabátkaSzeptember közepén már elérkezik az átmeneti kabátok időszaka is. Újra beszereztük nepáli csíkos kabátkánkat, mert tavaly nagyon nagy síkert aratott. Ez a lezser, egyszerű szabású kabátka valóban remekül néz ki, fekete alapon pláne. Erre a ruhára igaz, hogy ki színezed vele a világot. Könnyű, kényelmes és biztosan feldobja a napod.

Nepáli átmeneti kabátka ára: 14.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

piros nepáli kabátKlasszikus nepáli kabát őszre ez a piros darab. Sokan ismerik, szeretik ezt a stílust. Ha erre a kabátra ránézünk, akkor ez teljesen érthető. Finom, puha az anyaga, vidám a színe, Jó viselni. A kabát belseje poláros, hosszából adódóan biztos védelmet nyújt deréktájon.

Nepáli átmeneti kabátka ára: 14.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nepáli kabátka feketeFekete rajongóknak kínáljuk az alábbi bájos kabátkánkat. Picit színes, kicsit hosszú, enyhén szabott és nagyon csajos. Nagy előnye, hogy limitált mennyiségben készül és nem kell hozzá sál a rafinált nyakmelegítős megoldás miatt. Finom puha anyaga miatt nagyon kellemes viselet.

Átmeneti kabát ára: 18.000 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pelerin kabátkaÚjra hódít a pelerin! Íme, a mi darabunk! Elegáns vonalak, finoman kezelt színek, okos nyakmelegítős megoldás.

Pelerin ára: 13.900 Ft.

GDPR 2018

Adatkezelési tájékoztató


A www.mosolysziget.eu weboldal látogatói és regisztrált felhasználói részére.

Bevezetés


A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése során, az oldalon regisztrált személyek adatait kezeli abból a célból, hogy részükre megfelelő szolgáltatást nyújthasson.

A szolgáltató teljes mértékben meg kíván felelni a személyes adatok kezelésére vonatkozó jogszabályi előírásoknak, különösen az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendeletében foglaltaknak.

Ez az adatkezelési tájékoztató a természetes személyek személyes adatai védelméről és az adatok szabad áramlásáról az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete alapján készült, figyelemmel a 2011. évi CXII. törvény tartalmára, amely az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szól.

Szolgáltató, adatkezelő megnevezése


Név / cégnév:    PUTYI Bt.
Székhely:    1124 Budapest, Kiss János altábornagy utca 72. fszt. 1.
Adószám:    22526052-1-43
Nyilvántartási szám (NAIH):    NAIH-85921/2015
Weboldal megnevezése, címe:    www.mosolysziget.eu
Az adatkezelési tájékoztató elérhetősége:    www.mosolysziget.eu

Az adatkezelő elérhetőségei


Név / cégnév:    PUTYI Bt.
Székhely:    1124 Budapest, Kiss János altábornagy utca 72. fszt. 1.
Levelezési cím:    1124 Budapest, Kiss János altábornagy utca 72. fszt. 1.
E-mail:    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon:    +36 30 223 72 65

Fogalommeghatározások


-    a GDPR (General Data Protection Regulation) az Európai Unió új Adatvédelmi Rendelete;

-    adatkezelés: a személyes adatokon vagy adatállományokon automatizált vagy nem automatizált módon végzett bármely művelet vagy műveletek összessége, így a gyűjtés, rögzítés, rendszerezés, tagolás, tárolás, átalakítás vagy megváltoztatás, lekérdezés, betekintés, felhasználás, közlés, továbbítás, terjesztés vagy egyéb módon történő hozzáférhetővé tétel útján, összehangolás vagy összekapcsolás, korlátozás, törlés, illetve megsemmisítés;

-    adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely az adatkezelő nevében személyes adatokat kezel;

-    személyes adat: azonosított vagy azonosítható természetes személyre (érintett) vonatkozó bármely információ; azonosítható az a természetes személy, aki közvetlen vagy közvetett módon, különösen valamely azonosító, például név, szám, helymeghatározó adat, online azonosító vagy a természetes személy testi, fiziológiai, genetikai, szellemi, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára vonatkozó egy vagy több tényező alapján azonosítható;

-    adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely a személyes adatok kezelésének céljait és eszközeit önállóan vagy másokkal együtt meghatározza; ha az adatkezelés céljait és eszközeit az uniós vagy a tagállami jog határozza meg, az adatkezelőt vagy az adatkezelő kijelölésére vonatkozó különös szempontokat az uniós vagy a tagállami jog is meghatározhatja;

-    az érintett hozzájárulása: az érintett akaratának önkéntes, konkrét és megfelelő tájékoztatáson alapuló és egyértelmű kinyilvánítása, amellyel az érintett nyilatkozat vagy a megerősítést félreérthetetlenül kifejező cselekedet útján jelzi, hogy beleegyezését adja az őt érintő személyes adatok kezeléséhez;

-    adatvédelmi incidens: a biztonság olyan sérülése, amely a továbbított, tárolt vagy más módon kezelt személyes adatok véletlen vagy jogellenes megsemmisítését, elvesztését, megváltoztatását, jogosulatlan közlését vagy az azokhoz való jogosulatlan hozzáférést eredményezi.

-    címzett: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, akivel vagy amellyel a személyes adatot közlik, függetlenül attól, hogy harmadik fél-e. Azon közhatalmi szervek, amelyek egy egyedi vizsgálat keretében az uniós vagy a tagállami joggal összhangban férhetnek hozzá személyes adatokhoz, nem minősülnek címzettnek; az említett adatok e közhatalmi szervek általi kezelése meg kell, hogy feleljen az adatkezelés céljainak megfelelően az alkalmazandó adatvédelmi szabályoknak;

-    harmadik fél: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely nem azonos az érintettel, az adatkezelővel, az adatfeldolgozóval vagy azokkal a személyekkel, akik az adatkezelő vagy adatfeldolgozó közvetlen irányítása alatt a személyes adatok kezelésére felhatalmazást kaptak.


Az adatkezelés irányelvei


Az adatkezelő kijelenti, hogy az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint végzi a személyes adatok kezelését és betartja a vonatkozó jogszabályok előírásait, különös figyelemmel az alábbiakra:

A személyes adatok kezelését jogszerűen és tisztességesen, valamint az érintett számára átlátható módon kell végezni.

A személyes adatok gyűjtése csak meghatározott, egyértelmű és jogszerű célból történhet.

A személyes adatok kezelésének célja megfelelő és releváns legyen, és csak a szükséges mértékű lehet.

A személyes adatoknak pontosnak és naprakésznek kell lenniük. A pontatlan személyes adatokat haladéktalanul törölni kell.

A személyes adatok tárolásának olyan formában kell történnie, hogy az érintettek azonosítását csak szükséges ideig tegye lehetővé. A személyes adatok ennél hosszabb ideig történő tárolására csak akkor kerülhet sor, ha a tárolás közérdekű archiválás céljából, tudományos és történelmi kutatási célból vagy statisztikai célból történik.

A személyes adatok kezelését oly módon kell végezni, hogy megfelelő technikai vagy szervezési intézkedések alkalmazásával biztosítva legyen a személyes adatok megfelelő biztonsága, az adatok jogosulatlan vagy jogellenes kezelésével, véletlen elvesztésével, megsemmisítésével vagy károsodásával szembeni védelmet is ideértve.

Az adatvédelem elveit minden azonosított vagy azonosítható természetes személyre vonatkozó információ esetében alkalmazni kell.


Fontos adatkezelési információk


Az adatkezelés célja, hogy a szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése során az oldalon regisztrált személyek részére megfelelő többletszolgáltatást nyújthasson.

Az adatkezelés jogalapja az érintett személy hozzájárulása.

Az adatkezelésben érintettek köre a weboldal regisztrációs felhasználói.

Az adatkezelés időtartama és az adatok törlése. Az adatkezelés időtartama mindig a konkrét felhasználói cél függvénye, de az adatokat haladéktalanul törölni kell, ha az eredetileg kitűzött cél már megvalósult. Az adatkezeléshez történő hozzájárulását az érintett személy bármikor visszavonhatja a kapcsolattartási e-mail címre küldött levélben. Amennyiben a törlésnek jogszabályi akadálya nincs, ez esetben adatai törlésre kerülnek.
 
Az adatok megismerésére jogosultak az adatkezelő és alkalmazottai.

Az érintett személy kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen, valamint az érintett adathordozhatósághoz való jogáról.

Az érintett személy bármely időpontban visszavonhatja az adatkezelési hozzájárulását, de ez nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulás alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét.

Az érintett személy élhet a felügyeleti hatósághoz címzett panasz benyújtásának jogával.

Amennyiben az érintett személy használni kívánja a regisztráció nyújtotta előnyöket, azaz igénybe kívánja venni a weboldal ez irányú szolgáltatását, szükséges a kért személyes adatok megadása. Az érintett személy nem köteles személyes adatokat megadni, az adatszolgáltatás elmaradása számára semmilyen hátrányos következménnyel nem jár. A weboldal egyes funkcióinak igénybe vétele azonban regisztráció nélkül nem lehetséges.
 
Az érintett személy jogosult arra, hogy kérésére az adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül helyesbítse illetve kiegészítse a rá vonatkozó pontatlan személyes adatokat.

Az érintett személy jogosult arra, hogy kérésére az adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül törölje a rá vonatkozó pontatlan személyes adatokat, az adatkezelő pedig köteles arra, hogy az érintettre vonatkozó személyes adatokat indokolatlan késedelem nélkül törölje, amennyiben az adatkezelésnek nincs más jogalapja.

A személyes adatok módosítása vagy törlése kezdeményezhető e-mailben, telefonon vagy levélben a fentebb megadott elérhetőségi lehetőségeken.

Hírlevél küldés


A weblap üzemeltetőjeként kijelentjük, hogy az általunk megjelentetett információk és ismertetők során maradéktalanul betartjuk a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket. Kijelentjük továbbá, hogy hírlevélre történő feliratkozáskor nem áll módunkban a kapcsolattartási adatok valódiságának ellenőrzése és annak megállapítása sem, hogy a megadott adatok magánszemélyre vagy vállalkozásra vonatkoznak. A velünk kapcsolatba lépő vállalkozásokat ügyfél partnerként kezeljük.

Az adatkezelés célja szakmai ismertetők, reklámot tartalmazó elektronikus üzenetek, információk, hírlevelek küldése, amelyekről bármikor következmények nélkül leiratkozhat. Ön akkor is minden következmény nélkül leiratkozhat, ha vállalkozása időközben megszűnt, a vállalkozásból kilépett, vagy valaki az Ön kapcsolattartási adatait közölte velünk.

Az adatkezelés jogalapja az Ön hozzájárulása. Tájékoztatjuk, hogy a felhasználó előzetesen és kifejezetten hozzájárulhat ahhoz, hogy a szolgáltató reklámajánlataival, tájékoztatásaival és egyéb küldeményeivel a regisztrációkor megadott e-mail címen megkeresse. Ennek következtében a felhasználó hozzájárulhat ahhoz, hogy a szolgáltató e célból a szükséges személyes adatait kezelje.

Tájékoztatjuk, ha hírlevelet szeretne kapni tőlünk, a szükséges adatokat köteles megadni. Az adatszolgáltatás elmaradása esetén nem tudunk Önnek hírlevelet küldeni.

Az adatkezelés időtartama. Az adatkezelés a hozzájárulás visszavonásáig történik. Az adatkezeléshez történő hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja a kapcsolattartási e-mail címre küldött levélben.

Az adatok törlése az adatkezeléshez történő hozzájárulás visszavonásakor történik meg. Ön bármikor visszavonhatja az adatkezeléshez történő hozzájárulását a kapcsolattartási e-mail címre küldött levélben.

Ugyancsak visszavonható a hozzájárulás a kiküldött hírlevelekben megjelenő link alapján.

Az adatok megismerésére jogosultak az adatkezelő és alkalmazottai.

Az adatok tárolási módja: elektronikus.

Az adatok módosítása vagy törlése kezdeményezhető e-mailben, telefonon vagy levélben a fentebb megadott elérhetőségi lehetőségeken.

Az adatkezelő nyilvántartási száma:    NAIH-85921/2015

Az igénybe vett adatfeldolgozó:    http://www.mosolysziget.eu


Kezelt adatok köre és  az adatkezelési adatok konkrét célja:


Név:    Azonosítás, kapcsolattartás.
E-mail:    Azonosítás, kapcsolattartás.
Feliratkozás időpontja:    Technikai információs művelet.
IP cím:    Technikai információs művelet.

Tájékoztatjuk, hogy sem a felhasználónév, sem az e-mail cím esetében nem szükséges, hogy az a személyére utaló adatot tartalmazzon. Így például nem szükséges, hogy a felhasználónév vagy az e-mail cím az Ön nevét tartalmazza. Ön teljesen szabadon dönt arról, hogy ha olyan felhasználó nevet vagy e-mail címet ad meg, amely az Ön kilétére utaló információt tartalmaz. Az e-mail cím - ami a kapcsolattartást szolgálja - feltétlenül szükséges ahhoz, hogy az Ön részére küldött hírlevél vagy szakmai információ célba érjen.

Közösségi oldalak


A közösségi oldal egy médiaeszköz, ahol az üzenetet közösségi felhasználókon keresztül terjesztik. A közösségi média az internetet és az online megjelenési lehetőségeket használja annak érdekében, hogy a felhasználók tartalombefogadókból tartalomszerkesztővé váljanak.
A közösségi média az internetes alkalmazások olyan felülete, amelyen a felhasználók által létrehozott tartalom található, például Facebook, Google+, Twitter, Pinterest stb.
A közösségi média megjelenési formái lehetnek nyilvános beszédek, előadások, bemutatók, termékek vagy szolgáltatások ismertetése.

A közösségi médiában megjelent információk formái lehetnek fórumok, blogbejegyzések, kép-, videó-, és hanganyagok, üzenőfalak, e-mail üzenetek, stb.

A fentieknek megfelelően a kezelt adatok köre a személyes adatokon túl lehet a felhasználó nyilvános profilképe is.

Az érintettek köre: valamennyi regisztrált felhasználó.

Az adatgyűjtés célja a weboldal vagy a hozzá kapcsolódó weblap népszerűsítése.

Az adatkezelés jogalapja az érintett önkéntes hozzájárulása.

Az adatkezelés időtartama: az adott közösségi oldalon megtekinthető szabályozás szerint.

Az adatok törlési határideje: az adott közösségi oldalon megtekinthető szabályozás szerint.

Az adatok megismerésére jogosultak: az adott közösségi oldalon megtekinthető szabályozás szerint.

Az adatkezeléssel kapcsolatos jogok: az adott közösségi oldalon megtekinthető szabályozás szerint.

Az adatok tárolási módja: elektronikus.


Fontos figyelembe venni, hogy amikor a felhasználó feltölt vagy beküld valamilyen személyes adatot, világszerte érvényes engedélyt ad a közösségi oldal üzemeltetőjének arra, hogy az ilyen tartalmakat tárolhassa és felhasználhassa.
Ezért nagyon fontos meggyőződni arról, hogy a közzétett információ közléséhez a felhasználó teljes jogosultsággal rendelkezik-e.


Google Analytics

Weboldalunk a Google Analytics alkalmazást használja.            

Google Analytics alkalmazása esetén:

A Google Analytics belső cookie-k (sütik) alapján állít össze jelentést ügyfelei részére a weblap felhasználóinak szokásairól.

A weboldal üzemeltetőjének megbízásából a Google az információkat arra használja, hogy
kiértékelje, hogyan használják a felhasználók a honlapot. További szolgáltatásként a honlap aktivitásával összefüggő jelentéseket készít weboldal üzemeltetőjének részére, hogy az további szolgáltatásokat teljesíthessen.

Az adatokat a Google szerverei kódolt formátumban tárolják, hogy megnehezítsék és elejét vegyék az adatokkal való visszaélésnek.

A Google Analytics letiltása az alábbiak szerint történhet. Idézet az oldalról:
Azok a webhelyfelhasználók, akik nem szeretnék, hogy a Google Analytics JavaScript jelentést készítsen az adataikról, telepíthetik a Google Analytics letiltó böngészőbővítményét. A bővítmény megtiltja a Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js, és dc.js) számára, hogy információkat küldjön a Google Analytics rendszernek. A böngészőbővítmény a legtöbb újabb böngészőben használható. A Google Analytics letiltó böngészőbővítménye nem akadályozza meg az adatküldést maga a webhely és más internetes elemzési szolgáltatások részére.
https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=hu

A Google adatvédelmi irányelvei: https://policies.google.com/privacy?hl=hu

Az adatok felhasználásával és védelmével kapcsolatos információk részletesen a fenti hivatkozásokon érhetők el.

Adatvédelem részletesen:
https://static.googleusercontent.com/media/www.google.com/en//intl/hu/policies/privacy/google_privacy_policy_hu.pdf


Adatfeldolgozók


Tárhelyszolgáltató:

Név / cégnév:    Arci-Host Kft.
Székhely:    4145 Csökmő, Rajk L. 22.
Telefon:    +36 70 420 4001
E-mail:    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Az Ön által megadott adatokat a tárhelyszolgáltató által üzemeltetett szerver tárolja. Az adatokhoz csak munkatársaink, illetve a szervert üzemeltető munkatársak férhetnek hozzá, de mindannyian felelősséggel tartoznak az adatok biztonságos kezeléséért.

A tevékenység megnevezése: tárhelyszolgáltatás, szerverszolgáltatás.

Az adatkezelés célja: a weboldal működésének biztosítása.

A kezelt adatok: az érintett által megadott személyes adatok

Az adatkezelés időtartama és az adatok törlésének határideje. Az adatkezelés a weboldal működésének végéig, illetve a weboldal működtetője és a tárhelyszolgáltató közötti szerződéses megállapodás szerint. Az érintett személy szükség esetén a tárhelyszolgáltatót megkeresve is kérheti adatai törlését.

Az adatkezelés jogalapja az érintett személy hozzájárulása, illetve jogszabályon alapuló adatkezelés.


Az adatkezeléssel kapcsolatos jogok


A tájékoztatás kéréshez való jog
Ön a megadott elérhetőségeken keresztül tájékoztatást kérhet tőlünk, hogy cégünk milyen adatait, milyen jogalapon, milyen adatkezelési cél miatt, milyen forrásból, mennyi ideig kezeli. Az Ön kérelmére haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül, az Ön által megadott e-mail elérhetőségre tájékoztatást küldünk.
 
A helyesbítéshez való jog
Ön a megadott elérhetőségeken keresztül kérheti tőlünk hogy valamely adatát módosítsuk. Erről az Ön kérelmére haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül intézkedünk, az Ön által megadott e-mail elérhetőségre tájékoztatást küldünk.
 
A törléshez való jog
Ön a megadott elérhetőségeken keresztül kérheti tőlünk adatának törlését. Az Ön kérelmére ezt haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül megtesszük, az Ön által megadott e-mail elérhetőségre tájékoztatást küldünk.
 
A zároláshoz való jog
Ön a megadott elérhetőségeken keresztül kérheti tőlünk adatának zárolását. A zárolás addig tart, amíg az Ön által megjelölt indok szükségessé teszi az adatok tárolását. Az Ön kérelmére ezt haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül megtesszük, az Ön által megadott e-mail elérhetőségre tájékoztatást küldünk.
 
A tiltakozáshoz való jog
Ön a megadott elérhetőségeken keresztül tiltakozhat az adatkezelés ellen. A tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 napon belül megvizsgáljuk, annak megalapozottsága kérdésében döntést hozunk, és a döntéséről Önt e-mailben tájékoztatjuk.
 
Az adatkezeléssel kapcsolatos jogérvényesítési lehetőség
Az Ön által tapasztalt jogellenes adatkezelés esetén értesítse cégünket, így lehetőség nyílik arra, hogy rövid időn belül helyreálljon a jogszerű állapot. Az Ön érdekében mindent megteszünk, hogy a vázolt probléma megoldódjon.


Amennyiben az Ön megítélése szerint a jogszerű állapot nem állítható helyre, értesítse erről a hatóságot az alábbi elérhetőségeken:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c
Telefon: +36 (1) 391-1400
Fax: +36 (1) 391-1410
E-mail: ugyfelszolgalat (kukac) naih.hu
URL https://naih.hu
koordináták: É 47°30'56''; K 18°59'57''

Az adatkezelés alapjául szolgáló jogszabályok


-    AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet).

-    2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról.

-    A köziratokról, a közlevéltárakról és a magánlevéltári anyag védelméről szóló 1995. évi LXVI. törvény.

-    A közfeladatot ellátó szervek iratkezelésének általános követelményeiről szóló 335/2005. (XII. 29.) Korm. rendelet.

-    2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről.

-    2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről.

Forró nyárra készülünk a MosolySzigetben

Forró nyárra készülünk idén a MosolySzigetben ezért olyan indiai, nepáli és olasz ruhákat válogattunk össze, melyek tökéletesek a nyaraláshoz is. Ezek a darabok könnyűek, csajosak és megvédenek a perzselő napsugarak ellen. Viselheted őket partyruhaként, strandruhaként vagy csak egyszerű hétköznapi darabként. Dobd fel a hangulatod és készülj velünk a nyaralásra!

Akciós ajánlatunk: kalap táskával mindössze 2.500 Ft.-ért!

 

zöld indiai nadrág weboldalNálunk a nyári nadrág lehet ilyen is! Ez az indiai darab könnyű, lezser és jól variálható viselet. A vagányság kedvéért mi betűrtük a hozzá kiválasztott nyári ujjatlan pólót. Kapd fel magadra és irány a nagyvilág!

Indiai nadrág ára: 3.900 Ft.-tól

Nyári ujjatlan póló ára: 1.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

indiai tunika és nadrágTunika örökké! Szerintük az egyik legbájosabb női viselet, ami valaha kitaláltak. Idén ezeket a pillekönnyű darabokat nagyon izgalmas színekben sikerült összeválogatnunk és mindegyikhez ugyanilyen könnyű, hozzá harmonizáló nadrágot is tudunk kínálni.

Tunika ára: 4.900 Ft.-tól

Nadrág ára: 3.900 Ft.-tól

 

 

 

 

 

 

 

nepáli szoknyaEz bizony szoknya! Ha magadra kapsz egy ilyen vidám hangulatú, fantasztikus színes szoknyát reggel akkor biztosan jól indul a napod. Könnyű, lezser, nem szorít, nem csúszkál, nem izzadsz bele, egyszerűen csak élvezed.

Nepáli hosszúszoknya ára: 6.900 Ft.

Nyári ujjatlan póló ára: 1.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

hosszú nyári ruhákA kevesebb néha több! Az egyik legszebb női viseletnek tartjuk a hosszú, könnyű, lazaesésű nyári ruhákat. Sejtelmesen elegáns megjelenést kölcsönöz egyszerű megoldásokkal. Szép látványnak tartjuk, amikor egy nő visszafogott eleganciával tud megjelenni. Ezt is szeretjük.

Halványkék hosszúruha ára: 5.900 Ft.

Gézruha ára: 5.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

olasz nyári ruhák2Beleszerettünk a zöldbe és annak árnyalataiba. Szerintük fantasztikusan jól mutatnak és nagyon izgalmasak. Természetesen más színösszeállításban is léteznek, de mi most ezeket választottuk ki. Teltkarcsú Hölgyek is bátran viselhetik. Az olasz lányok nagyon szeretik őket!

Zöld ruha virágmintával: 6.900 Ft.

Zöld ruha csíkos betéttel: 7.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

nepáli és indiai ruhákSzínes ruha, színes lélek, színes világ! Mert ahogyan a gondolataid meghatároznak úgy a az is hat rád, amit felveszel. Ha egy temperamentumos, vidám napot szeretnél magadnak alapozd meg indiai vagy nepáli ruhával. A rövid nepáli ruha enyhén karcsúsított, hátul gumis megoldással. A napsárga indiai igazi beleugrós darab.

Rövid állású nepáli ruha ára: 6.900 Ft.

Napsárga hosszú indiai ruha ára: 6.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

fekete indiai nadrágAmikor a ruha több funkciós! A fekete alapon piros virágmintás megoldásokkal naprakész lehetsz a divat világában, különösen akkor ha híve vagy a desigual képviselte irányzatnak. Valójában a bemutatott ruhadarab nadrágnak készült de rájöttünk, hogy mutatósan néz ki akkor is ha egybe részesként kezeljük.

Indiai nadrág ára: 5.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

lenvászon rövid nadrágSistergő melegben hideg koktélt szürcsölgetve stílusosan! A lenvászon nagyon kényelmes és nőies viselet tud lenni csak a megfelelő kiegészítőkre kell némi figyelmet szentelni. Egy könnyű kis fehér nadrág lenge színes felsővel biztosan hatásos összeállítás.

Rövid női lenvászon nadrág ára: 6.900 Ft.

Ujjatlan baglyos póló ára: 1.900 Ft.

Pink rövid ujjú ingecske ára: 5.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

lenvászon összeállításKánikulában ezt javasoljuk! Ha nagyon nagy a meleg akkor a legjobb viselet a könnyű, lezser hosszú ujjú felső kalappal. Véd a felhevülés ellen, csinos és kényelmes viselet lenvászon anyagból. A szintén lenvászonból készült ruha ugyan fedetlenül hagyja a karokat de megfelelően szellős darab.

Rövid lenvászon nadrág ára: 6.900 Ft.

Hosszú ujjú lenvászon felső ára: 6.900 Ft.

Lenvászon ruha ára: 7.900 Ft.

 

 

 

 

 

Ági kedvence ruhaMagamra kapok valamit ruha vagy annál azért több! Zöld virágmintákkal díszített ruhánk valójában Ági kedvence ruha. Elnevezését onnan kapta, hogy kolleganőnk szívből szereti, és miután Ő szereti, így a vásárlóink is odavannak érte. Tény és való nagyon kényelmes és mutatós darabka. Kis fehér csipkés ruhánk igazi nyaralós darab, csodásan néz ki a nap barnította testen.

Zöld virágmintás ruha ára: 5.900 Ft.

Fehér csipkés ruha ára: 7.900 Ft.

 

 

 

 

 

Új tavaszi nepáli ruhák 2018

A tavasz a megújulásról szól a természetben és természetesen Nálunk is. Új kollekciónkat az indiai és nepáli ruhákra jellemző varázslatos színvilág és izgalmas formák jellemzik kiváló minőségű alapanyaggal és vásárlóbarát árakkal. Olasz darabjainkkal a könnyedség, nőiesség és egyszerűség megjelenítésére törekszünk. Színezd ki a ruhatárad Velünk!

 

Piros keleti tunikaÚj és mégis klasszikus! A már jól ismert keleti motívumokkal és színekkel dekorált tunika hálás darab a női ruhatárban. Kényelmes, nőies és kiválóan variálható más ruhadarabokkal. Választhatsz hozzá legginget vagy farmert, dzsekit vagy kabátkát – rendben leszel!

Nepáli tunika ára: 5.900 Ft.

Dzseki ára: 16.900 Ft. – kedvezmény kérhető!

Nepáli kabát ára:16.900 Ft. – kedvezmény kérhető!

 

 

 

 

 

 

 

Indiai ruha szürkeÓvatos tavaszi készülődés! A szürke nem mondható a legizgalmasabb színnek, ám ezek a ruhák  - megszórva picinyke naranccsal, kékkel – nagyon helyesek. Szabásukból adódóan kellemes lezser városi viseletet biztosítanak és nagyon nem átlagosak.

Szürke indiai kabátka ára: 8.900 Ft.

Ruha ára: 6.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

nepáli ruha fehérAmikor ragyogóan süt a nap, de még számítani lehet hűvösebb hőmérsékletre, akkor dobj magadra egy ilyen ruhát egy átmeneti kabátkával vagy kardigánnal. Ez a nepáli darab, könnyű, kissé visszafogott, enyhén szabott ruha.

Nepáli ruha ára:6.900 Ft.

Hosszú kardigán ára: 6.900 Ft.

Vászontáska ára: 4.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

nepáli lapszoknyaExtravagánsan nepáliban! Ez lapszoknya sok szempontból különleges: állítható a méret az anyagra applikált csatok segítségével, így a hirtelen felszedett kilók nem okoznak gondot. A szoknya elején található zsebet mobiltelefon tárolására találták ki ezért nem csak jól néz ki, de hasznos is. Farmerrel, leggingel egyaránt ütős viselet.

Nepáli lapszoknya ára: 5.900 Ft.

Nepáli felső ára: 5.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

nepáli hosszú szoknyaVarázslatos földszínek! Bár első ránézésre talán nem egyértelmű, hogy a bemutatott darab szoknya vagy nadrág, de éppen ez adja az egyik különlegességét. Derékban gumis hosszú szoknya lefelé kissé buggyosan bővülve. Azok, akik már megvették, odavannak érte. Kényelmes, szabásából adódóan karcsúsít és az anyaga nagyon kellemes.

Hosszú indiai szoknya ára: 8.900 Ft.

Nepáli rövid ujjú felső ára: 4.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

Nepáli rövid hosszú ruhaAzoknak, akik szeretik a földszinteket! Szépen mutat a barna kis kékkel vagy rózsaszínnel kombinálva, de a fekete és a narancs is tökéletesen passzolhat hozzá. Hosszúállású ruhánk különlegességét a színkombináción túl a szabása adja, ettől lesz nagyon izgalmas és nőies viselet.

Rövid nepáli ruha ára:6.900 Ft.

Hosszúállású nepáli ruha ára: 8.900 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nepáli tunikaruhaNepáli tunikaruha azoknak, akik szeretik a különleges és csajos megjelenést. Remek választás a hűvös tavaszi napokra. Klasszikus forma, hagyományos motívummal, megbolondítva a kapucnival.

Nepáli tunikaruha ára: 6.900 Ft -tól.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nepáli ruha szoknyaNincs olyan évszak, amikor kihagynánk a választékból a fekete alapú nepáli ruhákat. Nem véletlenül sokak kedvence, szerintük is nagyon csinos viselet. Enyhén szabott, ezért előnyős azoknak is, aki nem nádszál karcsúak. Tavaszi kínálatunkban egyaránt megtalálható a hosszú, félhosszú és rövidszoknya.

Nepáli ruha ára:6.900 Ft.

Félhosszú szoknya ára: 5.900 Ft.

Nepáli Hosszú ujjú felső ára: 5.900 Ft.